Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası espriymiş!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, yerel seçimlere ilişkin bir soruya ''espriyle'' verdiği, ''Genel Başkan ve bizler istifa ederiz'' karşılığının, bazı gazete ve internet sitelerince devamının kesilerek verilmesini eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası espriymiş!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası espriymiş!
GİRİŞ 15.01.2013 13:18 GÜNCELLEME 15.01.2013 15:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Günaydın, Balıkesir'deki çalışmaları hakkında basına yansıyan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bandırma ilçe başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen basın toplantısının ardından, ''Seçimi kazanamazsanız ne yapacaksınız?'' sorusuna ''Herkesin kolayca anlayabileceği açıklıkta bir espri yaparak, Genel Başkanımız ve bizler istifa ederiz'' karşılığını verdiğini belirten Günaydın, ardından da çok net değerlendirmelerde bulunduğunu anlattı.

Konuşmasının devamında ''Espriyi bir tarafa bırakırsak, bizler bu söylemimizi bazı verilere dayandırıyoruz. Bunlar 2007-2009-2011 seçimlerinde aldığımız oylar ve 2012 Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz kamuoyu yoklamasının sonuçlarıdır. Ancak sosyal bilimlerde ve siyasette kesin olgulardan söz edilemez. Siyasette 24 saat çok uzun süredir. Seçimlere 15 ay var, biz bu zamanı çok iyi değerlendirerek, en iyi sonucu almak istiyoruz'' dediğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

''Görüldüğü gibi her normal insanın anlayacağı açıklık ve somutlukta yapılan konuşmalar, bir haber ajansı tarafından, 'Balıkesir seçimleri kazanılamazsa Kılıçdaroğlu ve ekibi istifa edecek' başlığıyla verilmiş, ancak başlığın altında yukarıda alıntıladığımız sözlerimiz de yer bulmuştur. Buna karşılık, bazı gazeteler ve internet siteleri, sözlerimizin devamını da tümden keserek kendi yorumlarını haber gibi vermekte bir sakınca görmemişlerdir. Yukarıda özetlenen gelişmeler, bu tarz habercilik yapan basının içinde bulunduğu durumu göstermesi açısından anlamlıdır.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sultanligi kaldirip, cumhuriyeti getirdiler ya, artik ölünceye kadar baskan kalmayi hakkettiler:. atatürk: ölünceye kadar baskan, sultanliga karsi cikmisti. ınönü: neredeyse ölünceye kadar baskan, kralliga karsi cikmisti. ecevit: hemen hemen ölünceye kadar baskan, "tek adamlik"a karsi cikmisti. baykal: az daha ölünceye kadar baskan: "erbakan gelirse, bir daha asla gitmez" demisti. ya kilicdaroglu? bence tekrar basa dönerek diyebilirki: ölünceye kadar baskan: erdogan'a karsi cikiyorya.
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    tüzük. tüzükleri yalan uzerıne kurulmuş halka doğru soyledıklerı bir söz varmı ,biz kimsenın giyimine karışmayız derler ama bayanların örtünmelerını yasaklarlar .
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    söyle samet,. ne saçmalıyor bunlar.. chp li hiç bir zaman istifa etmez .. ancak arkasına tekmeyi yerse veya uçkur görüntüleri çıkarsa koltuktan kalkar..
    Cevapla
  • Gürsel SÖNMEZ 11 yıl önce Şikayet Et
    bir aykut kocaman birde chp liler. bu adamların istifaları yılan hikayesine benzedi. bir gün istifa ederler ertesi gün bizi yanlış anladınız derder.hiç bir zaman biz yanlış anlattık sözümüzden döndük demi erdemine bi sahip değiller....
    Cevapla
  • ilhan METİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlarak inanmak büyük hata. chp nin veya hangi chp lini söylediği doğru ki, gerçi gayet normal diyorum.çünkü solculuğunruhunda mazeret ve itiraz vardır.bu nedenle bunların söylediklerine inanmak ve itibar etmek büyük hata olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi