'Güneydoğu'da barış güvercinleri uçurtacağız'

İçişleri Bakanı olması memleketi ve seçim bölgesi Mardin'de büyük sevinçle karşılanan Muammer Güler, "Güneydoğu'da barış güvercinleri uçurtacağız" dedi.

'Güneydoğu'da barış güvercinleri uçurtacağız'
'Güneydoğu'da barış güvercinleri uçurtacağız'
GİRİŞ 25.01.2013 10:52 GÜNCELLEME 25.01.2013 10:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mardin Milletvekili Muammer Güler'in kabine değişikliğinde İçişleri Bakanı olması seçim bölgesi Mardin'de büyük bir sevinçle karşılandı. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, kentin değişik yerlerine Muammer Güler'i tebrik afişleri astırdı. Bu afişlerde, 'İçişleri Bakanlığı onuru Milletvekilimiz Muammer Güler ve şehrimize hayırlı olsun' denildi.

Mardinli işadamları da yıllardır AK Parti hükümetinden bakan beklediklerini belirterek, Muammer Güler'in, Mardin ve ülke için büyük bir şans olacağını söyledi.

Kabine değişikliği ile İdris Naim Şahin'in yerine İçişleri Bakanlığı'na atanan Muammer Güler de DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Güneydoğuda barış güvercinleri uçurtacağız. Herkesin mutlu, güvenli ve refah içinde olması için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    türk dil kurumuna yeni bir deyim öneriyorum! "imralı rüzgarı ile yelken şişirmek". "imralı rüzgarı ile yelken şişirmek" deyiminin anlamı: bir topluğa istemediği bir şeyi hazmettirebilmek için " olmadık yerlerden taviz karşılığında medet ummak !", eski deyimle "necasetten keramet beklemek"
    Cevapla
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi dağdakini palazlandırmanıza uyduruktan bahaneleriniz var, deliktekine bu teslimiyet niye?. ilk açıklamasıyla kabine operasyonunun rengi belli oldu :(
    Cevapla
  • rasid ziya 11 yıl önce Şikayet Et
    başka yer mi yok. daha bismillah ya. barış güvercinleri güneydoğundan geçmiyor sayın bakan.memleketin her köşesinden geçiyor.türkiye ne yazık ki en kaliteli bakanı olan idris naim şahini kaybetti. içişlerinde barış güvercini uçurma, memlekete şahinlik yapanların kafalarını kopar yeter sayın bakan.
    Cevapla
  • tosun paşa 11 yıl önce Şikayet Et
    idris naim şahin çok onemli oprerasyonlara imza atmıştı.. bence idris naim şahin kalsa daha iyiydi. kck , pkk, dhkpc vs. operasyonları filan mukemmeldi. askerin, polisin cesaretiydi. bakan şahinin gitmesi iyi olmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk