Patronlara kendisini soran AK Parti, ne yanıt aldı?

AK Parti, iş dünyasına yön veren isimlere AK Parti'yi sordu. Patronları tek tek ziyaret eden İstanbul İl Başkanı Azuz Babuşcu, 'Bizi nasıl bilirsiniz' sorusunun cevabını istedi.

Patronlara kendisini soran AK Parti, ne yanıt aldı?
Patronlara kendisini soran AK Parti, ne yanıt aldı?
GİRİŞ 26.01.2013 16:03 GÜNCELLEME 26.01.2013 17:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ercan Öztürk'ün haberi

Bu çalışma kapsamında şimdiye kadar Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Alarko Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'un kapısı çalındı.  Sırada Sabancılar var.

HALKIN FİKİRLERİNE AÇIK OLUN

BABUŞCU son olarak Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nı ziyaret etti. Holding binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Babuşcu, Eczacıbaşı'na, 'Bizi dışarıdan nasıl görüyorsunuz? Projelerimizi doğru buluyor musunuz?' diye sordu.

Aczacıbaşı yanıtı şöyle oldu: AK Parti'nin 10 yıl gibi bir zamanda Türkiye'nin nerelere getirdiği ortada. Düşündüğüm gibi bir tepki kalmadı. Bazı projelerde halkın fikirlerini alma konusunda açık değilsiniz. Mesela TL'nin simgesi değiştirilmeden önce halktan fikir alınması gerekiyordu. Çamlıca tepesine yapılacak cami projesi ve Topçu Kışlası ile ilgili de vatandaştan fikir alınmalıydı.

SEÇKİNCİ DEĞİLİZ

AK Parti İl Başkanı Babuşcu'nun ise projelerini halkla birlikte gerçekleştirdiklerini söylediği öğrenildi. Babuşcu, referandumu örnek göstererek 'Seçkin, elitist kişiler halkı hakir gördükleri için görüşmeyi kabul etmezler. Referandumda 'Hayır' oyu verenler, aslında sandıktan 'Evet' çıkmasını istedi. Biz halkla iç içeyiz' dedi.

SIRADA SABANCI VAR

BabuŞcu'nun bir sonraki durağının ise Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı olacağı öğrenildi. Görüşmeler iş dünyasından başka isimlerle devam edecek.

AMACIMIZ REFERANDUMU YAKALAMAK

Yerel seçim çalışmalarını anlatan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, şu an belediye başkanlığı arayışlarının olmadığını söyledi. Bunun hem il, hem de ilçe düzeyinde geçerli olduğunu söyleyen Babuşcu, şöyle devam etti: Önceliğimiz partimizin referandumda İstanbul'da ulaştığı yüzde 55'i yakalamaktır. Benim il başkanı olarak tek amacım partimizin yerel seçimde alacağı oyu yükseltmektir.'

AKŞAM

YORUMLAR 7
  • topluiğne 11 yıl önce Şikayet Et
    kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz?. sizi halk bir yerlere getirdi, ama siz rantiyecilerin her dediğini yapıyorsunuz. halkın üzerindeki vergi oranı her geçen gün artıyor. işverenler karunlaşmaya ve zulümlerine devam ediyor, çalışanları koruma yok...
    Cevapla
  • niliiii 11 yıl önce Şikayet Et
    esnafa memura sorun..halka sorun...bi de bana sorun... zengin zaten zengin,fakirde zaten fakir..fakire belediyeler,sosyal yardımlaşma yeterince yardım yapıyor...git sor hallerine de şükür ederler..esnafa memura sorun..buralarda yorum yapıp yakınan halka sorun..neden yakınıyorlar dertleri ne diye..bu iş adamları akp de olsa chp de olsa zaten hayatlarından memnundur..dert yok tasa yok para çok..ben salak da dershane kapanacak millet işsiz kalacak derdindeyim..kılık kıyafet serbest ama fakir çocukları ne giyecek derdindeyim vs..
    Cevapla
  • Doğan ÇELİK 11 yıl önce Şikayet Et
    derdi belli. adamın derdi cami ile baksanıza içine iğlemiş çamlıca tepesine yapılacak cami. hayret birşey ya. haa biride tutmuş keske geçtiğini anlatmış çok da umurumuzda idi...
    Cevapla
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücret yerinde saysında. patronlar sizi desteklerler,merak etmeyin.
    Cevapla
  • zafer sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    sayenizde oldukça büyüdüler. asgari ücret yüksek onu biraz aşağı düşürürseniz daha bi memnun olurlar gibime geliyor!!! ALLAHa şükür iyi bir gelirim var ama empati yapıp benim yediğimi bir başka gariban yiyemediği için memursen in ilk üyelerinden olmama rağmen istifa edip keske geçtim.nasıl olsa onların üzerindeki pkk cı etiketi anlamsızlaştı onların projeleriyle hükümetinki ortak olduğuna göre yıllardır boşuna günahlarını alıp geçmemiştim ama şimdi emperyalizme karşı daha dik mücadelenin safındayım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!