Meclis'te 3 komisyon başkanı belirlendi

TBMM Sağlık, Milli Eğitim ve İçişleri komisyonlarının başkanları seçildi.Sağlık Komisyonu Başkanlığı'na Ünüvar, Milli Eğitim Komisyonu'na Işık ve İçişleri Komisyonu'na Kıyıklık seçildi

Meclis'te 3 komisyon başkanı belirlendi
Meclis'te 3 komisyon başkanı belirlendi
GİRİŞ 31.01.2013 18:20 GÜNCELLEME 31.01.2013 18:20

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanlığı'na, başkan Cevdet Erdöl'ün istifası üzerine, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar seçildi. Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı'na, Milli Eğitim Bakanı olan Nabi Avcı'nın yerine AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık seçildi.

İçişleri Komisyonu Başkanlığı görevine ise İçişleri Bakanı olan eski başkan Muammer Güler'in yerine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık seçildi.

Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Fikri Işık, başkan seçilmesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bunun, çok gurur verici bir olay olduğunu belirterek, ''Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu'nun değerli üyelerinin teveccühü. Grubumuzun ve başta Genel Başkanımızın teveccühüne layık olmak için en iyi şekilde çalışacağız. Komisyon gündemine gelen konuları büyük bir titizlikle ve derin bir çalışmayla üzerimize düşeni yapacağız'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'