"Bu ülkede Atatürk'ü kullananlar var"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de Atatürk'ü kullanarak siyaset yapanların olduğunu söyledi.

"Bu ülkede Atatürk'ü kullananlar var"
"Bu ülkede Atatürk'ü kullananlar var"
GİRİŞ 02.03.2013 13:56 GÜNCELLEME 02.03.2013 13:56

Trakya gezisi kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra partisinin Lüleburgaz'da düzenlediği toplantıya katıldı. Müezzinoğlu, AK Parti'nin Kırklareli'de güçlenmesi gerektiğini söyledi. Müezzinoğlu, “Artık babamın partisi diyerek particilik olmaz. Bazıları ‘Laiklik, Cumhuriyet, Atatürk elden gidiyor' diyorlar. Onlar elden gitmez. Bu dünyada Atatürkçü olan bir insan, kendi milletini Atatürk ile korkutabilir mi? Biz korku değil, güven vaad eden Atatürkçüyüz. Atatürk'te korku yoktu. Peki bunlar ne yapıyor? Biraz daha iyi baktığımızda göreceksiniz ki böyle davranmalarının arkasında kendi menfaatleri var” dedi.

Türkiye'yi kendi değerleri ile korkutanlara fırsat verilmemesi gerektiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Onlara sakın fırsat vermeyin. Bu ülkenin değerleri ile sizi korkutanları çöp süpürür gibi süpürelim. Trakya'yı gelecekte söz sahibi yapan Trakya yapalım. Ben kardeşiniz olarak, gece gündüz demeden bölgemiz, geleceğimiz, daha aydınlık bir Türkiye için sizlerle gönül gönüle koşmaya hazırım” diye konuştu.

Trakya'da CHP ile yönetilen belediyelerde vizyon eksikliği olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, “Türkiye'de son 10 yılda dünya ülkeleri arasında marka olma yolunda başarılı bir adım attı. Türkiye'nin dünyadaki vizyonunu belirleyen bir parti var iktidarda. Yerel yönetimler de çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlayabilmek için şehirlerin vizyonunu oluşturur. AK Parti ile yönetilen bütün belediyelerde bu vizyon oluşturuldu. Peki Kırklareli'de, Tekirdağ'da, Edirne'de ne oluşturuldu?” dedi.

Toplantının ardından özel bir hastanede hasta ziyaretinde bulunan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi