Yıldızlılar iftarda buluştu

Yıldız Teknik Üniversitesi ailesi, Yıldız Kampüsü’nde kurulan iftar sofrasında bir araya gelerek, birlikte oruç açtı.

Yıldızlılar iftarda buluştu
GİRİŞ 22.07.2014 10:41 GÜNCELLEME 22.07.2014 10:41
ÖNEMLİ KONULAR

Akademik eğitim kadar sosyal aktiviteler ve aidiyet duygusuna verdiği önemle bilinen Yıldız Teknik Üniversitesi, hayatın her alanındaki sosyal aktivitelerine devam ediyor. 
YTÜ Rektörlüğü, Ramazan ayının manevi ortamına uygun bir etkinlikle, iftar sofrasında Yıldız ailesini, bir araya getirdi. Yıldız Kampüsü Mimarlık Fakültesi önünde kurulan iftar sofrasında Yıldız Teknik Üniversitesi akademik ve idari kadro, akademisyen yemekhanesinde ise Yıldızlı öğrenciler oruçlarını hep birlikte açtılar. Yıldızlı öğrenci, akademik ve idari personelin aileleriyle birlikte katıldıkları iftarda Rektör İsmail Yüksek, orucunu öğrencilerin sofrasında açtı. Yemeğini öğrencilerle birlikte sıraya girerek alan Yüksek, öğrencilerle üniversite soruları ve Türkiye genel durumu hakkında sohbet ederken tüm öğrencilerle tek tek ilgilendi.   

Daha sonra Yıldızlı akademik ve idari personelin yanına gelen YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, farklı kimlik ve desenlerin, birlikte aynı sofrayı paylaşmalarının anlamına dikkat çektiği selamlama konuşmasında, “İftar sofralarının en önemli özelliği, toplumun her kesiminden insanlara ortak bir manevi amaç için aynı masa etrafında toplanma fırsatı vermesidir. Bu değerli fırsat, insanların birbirine daha yakınlaşmasına, paylaşımda bulunmasına ve bugünlerde en fazla ihtiyacımız olan toplumsal bütünleşmeye katkıda bulunmaktadır. Bu amaçla bir araya gelme arzumuza, katkıda bulunan tüm Yıldız Aileme teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL