Esenler'de belediye çalışanlarına iftar

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları iftar sofrasında buluştu.

Esenler'de belediye çalışanlarına iftar
GİRİŞ 23.07.2014 09:57 GÜNCELLEME 23.07.2014 09:57 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Benim için Esenler'de en kıymetli insanlar sizlersiniz. Biz ne yaparsak yapalım, ne kadar çalışırsak çalışalım, sokak temiz olmazsa olmaz" dedi.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, müdürlük personeliyle bir araya geldi.

Programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Akmercan Şirketler Grubu Başkanı Gazi Akmercan, ESKON Genel Müdürü Abdülkadir Şengör, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Fatih Kaleli, Sosyal ardım İşleri Müdürü Özcan Hamza da katıldı.

BEREKETİ SİZLE PAYLAŞALIM DEDİK

İftar öncesi bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iftar düzenlemelerinin sebebini şöyle açıkladı:

"Biz hep gece - gündüz uğraşırken bu şehirde en büyük emeği ortaya koyan insanların sağlıklı şekilde hayatlarına devam etmesi için çalışan temizlik işleri elemanlarımızla iftar yaparak şehrin bereketini birlikte paylaşalım istedik."

EN KIYMETLİ SİZSİNİZ

"Bir insan için en önemli şey, ahretini kazanmaktır" diyen Göksu, temizlik işleriyle ilgilenen personelin bir çocuğu hastalıktan koruyarak, ülke için belki de çok önemli işler yapması yolunda çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Göksu, müdürlük personeline "Benim için Esenler'de en kıymetli insanlar sizlersiniz. Biz ne yaparsak yapalım, ne kadar çalışırsak çalışalım, sokak temiz olmazsa olmaz" diye konuştu.

Ezanın okunmasıyla Başkan Göksu, personelle birlikte iftar yaptı. Hep beraber yenilen yemeğin ardından dualar edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL