Iğdır

Genel seçime doğru

19:48 22 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Iğdır milletvekili adayları, kentte araç konvoyuyla halkı selamladı

AK Parti Iğdır milletvekili adayları, araç konvoyuyla şehir turu atarak halkı selamladı. 

AK Parti Iğdır milletvekili adayları, dün Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından uçakla kente döndü.

Iğdır Havalimanı'nda partililerce coşkuyla karşılanan AK Parti Iğdır milletvekili adayları Nurettin Aras ve Mustafa Buluş, araç konvoyuyla kent merkezine gelerek halkı selamladı.

Şehir turunun ardından Zübeyde Hanım Bulvarı'na gelen adaylar, önceki günlerde şehit edilen güvenlik güçleri için dua etti. Aras ve Buluş, daha sonra AK Parti İl Başkanlığınca parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. 

Nurettin Aras, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti sayesinde 13 yıllık süreçte her geçen gün bir basamak daha yükseldiğini belirtti. 

Belediye başkanlığı görevinde bulunduğu 15 yıl önce Türkiye'nin bütçesinin 49 milyar lira olduğunu, bugün ise 490 milyar liraya yaklaştığını işaret eden Aras, şunları kaydetti: 

"Bu ülke çok büyük bir ülke, hepimize yeter. Iğdır, bu hükümet için çok büyük bir yer değil, Iğdır akıllı olursa bu hükümet Iğdır'ı uçurur. AK Parti'nin herkesi kucaklamak gibi bir iddiası var. Hangi dilden, dinden, mezhepten, ister sünni olsun, ister Alevi, ister Boşnak, ister Kürt, ister Laz olsun. Çocuklar ne zaman kadar babalarının cebine bakacaklar. Gelsinler iş buradadır, aş buradadır, biz yapıp yakıştıracağız Allah'ın izniyle, hepiniz bunu biliyorsunuz."

AK Parti Iğdır 2. sıra milletvekili adayı Buluş da tüm Iğdırlılardan destek beklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: 

"İşte birlik ve beraberlik günü bugündür ve AK Parti çatısı altında birlik ve beraberlik olur. Iğdır'da yaşayan herkes bizim kardeşimizdir, biz Türk, Kürt, Azeri herkesi kucaklıyoruz, bugüne kadar hep beraber yürüdük. Biz 1 Kasım'da AK Parti'yi Iğdır'da zirveye götüreceğiz inşallah. Iğdır'da ticari hayat bitmiş durumda. Sınır ticaretiyle birlikte Iğdır'ı şaha kaldıracağız. Iğdır'ı inşallah biz Türkiye'de marka şehir haline getireceğiz. Bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki siz bize destek verin." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.