Iğdır

Kurban Bayramı kutlanıyor

16:00 26 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolasıyla bayramlaşma programı düzenlendi. 

AK Parti il binasında gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, AK Parti Iğdır milletvekili adayları Nurettin Aras ve Mustafa Buluş ile partililer katıldı. 

Aras, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, terör olaylarında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi. 

Türkiye'de yaşayan herkesin bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirten Aras, şunları söyledi: 

"Bizler şerefli İslam dinin mensuplarıyız. Bu bayram Hz. İbrahim’in bayramıdır, İslam dinin özelliklerini çok güzel yansıtan bayramdır. İslam bütün sorunları çözecek dinidir. Gün gelecek, İslam ülkelerini ayıran bu sınırlar kaldırılacak. Irak, İran, Suriye, Azerbaycan ve benzeri Müslüman ülkelerin sınırları kalkacak. Allah'ı bir, Peygamber'i bir, kitabı bir Müslüman ülkeler arasında neden bu yapılmasın. Şu anda mensubu olduğumuz AK Parti bu konularda iddialı bir partidir. Bunun için gelin Iğdır’da bu partinin çatısı altında birlik beraberliğimizi pekiştirelim."

AK Parti Iğdır 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Buluş da Iğdır’da yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini ifade ederek, "Partimiz kurulduğu gündem beri ülkenin birlik ve beraberliği için ülkenin gelişmesi için her türlü gayreti göstermiş ve bu günlere gelmesi için hizmet etmiştir" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.