Iğdır

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Selvi:

13:50 14 Kasım 2015 1 Yorum Var
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Selvi:

"Eğer siz hakkınızın, hukukunuzun korunması için bir şey yapmazsanız, başkalarının ihsanına muhtaç olursanız, adaletsizliğin kurbanı olmaya mahkumsunuz. Bu, aynı zamanda bir insanlık sorunudur"

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, "Eğer siz hakkınızın, hukukunuzun korunması için bir şey yapmazsanız, başkalarının ihsanına muhtaç olursanız, adaletsizliğin kurbanı olmaya mahkumsunuz. Bu aynı zamanda bir insanlık sorunudur" dedi.

Selvi, bir düğün salonunda Iğdır şubesince düzenlenen il divan toplantısında yaptığı konuşmada, sendika olarak her zaman adaletin yanında olacaklarını söyledi. Selvi, şöyle konuştu:

"Eğer siz hakkınızın, hukukunuzun korunması için bir şey yapmazsanız, başkalarının ihsanına muhtaç olursanız adaletsizliğin kurbanı olmaya mahkumsunuz. Bu, aynı zamanda bir insanlık sorunudur. Dünyanın bir yerinde sefahat almış başını gidiyor, bir başka yerde de sefalet diz boyuysa; bir yerde bir parça ekmek için insanlar birbirini kırıyor, bir yerde de harcamaların haddi hesabı yoksa o zaman bu adaletin temini için birileri sorumluluk üstlenmelidir."

Sendikacılığın dezavantajlı insanların bir araya gelmesiyle ve çalışanların talebiyle oluştuğunu ifade eden Selvi, "Eğer biz, kendimiz için arzu ettiğimizi başkası içinde talep etmezsek orada huzur toplumunu temin etmek mümkün değildir" dedi.

Toplantıya, Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Malik Akşit, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve üyeler de katıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • yozgatlı memur 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklarımızagüvenerekten ev tüketici kredisi aldım bu adaleti memurun hakkı korunması istenmeli
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.