Iğdır

İstanbul'daki polislerinden Iğdır'daki öğrencilere yardım

13:56 20 Ocak 2016
İstanbul'daki polislerinden Iğdır'daki öğrencilere yardım

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Timlerinin aralarında topladıkları parayla aldıkları bot ve mont gibi giyecek yardımları, Iğdır'da ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Iğdır'a bağlı Ağrı Dağı'nın eteklerindeki Yukarı Erhacı İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere yardımları, Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ın katılımıyla okulda görevli öğretmen ve idareciler tarafından verildi.

Milli Eğitim Müdürü Cırıt, burada yaptığı konuşmada, hediye gönderen polislerin buradaki öğrenciler gibi zor şartlar altında eğitim görerek görevlerine geldiklerini söyleyerek, şunları belirtti:

"Polis amcalarınız, 'Biz onlara zorluklarını giderecek şeylerden gönderelim' demişler ve sizlere hediye paketleri hazırlamışlar. Sizleri çok seviyorlar, sizlere selam söylediler. İnşallah siz de büyüyeceksiniz polis abileriniz gibi. 'Biz zorluk çekerken birileri bize yardım etmişti, biz de başkalarına yardım edelim' diyeceksiniz ve yurdun farklı yerlerindeki öğrenci kardeşlerinize, evlatlarınıza bu tür hediyeler göndereceksiniz."

Polislerle irtibata geçerek öğrencileri için yardım isteyen Yukarı Erhacı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Adem Çakmaz da öğrencilere İstanbul'daki polis amcalarının karne hediyeleri gönderdiğini dile getirdi.

Polislerin, çocukların karne sevinçlerine ortak olduğunu belirten Çakmaz, "Çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Çocuklarımız mutlu olduysa ne mutlu bize. İnşallah hep böyle yüzleri güler, eğitim ve öğretimlerine devam ederler" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.