Iğdır

Iğdır'da dar gelirli ailelere iftar programı

22:46 17 Haziran 2016
Iğdır'da dar gelirli ailelere iftar programı

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Özlem Zengin, Ramazan ayı ile ilgili, "Biz bugünlerde yeniden insan olmayı hatırlıyoruz, yeniden kendi ruhumuzdaki hataları görmeyi hatırlıyoruz ve kendi ruhumuzdan yola çıkarak ilimize, ülkemize ve dünyaya dair yeni cevaplar arıyoruz." dedi.

Başdanışman Zengin, Iğdır Valiliği tarafından, kentteki dar gelirli aileler için düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, böylesine sıcak bir ortamda bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Pek çok ibadet gibi Ramazan ayının aslında kişinin kendi iç dünyasına dönerek baktığı günler olduğunu belirten Zengin, şöyle konuştu:

"Biz bugünlerde yeniden insan olmayı hatırlıyoruz, yeniden kendi ruhumuzdaki hataları görmeyi hatırlıyoruz ve kendi ruhumuzdan yola çıkarak ilimize, ülkemize ve dünyaya dair yeni cevaplar arıyoruz. Bu anlamda bugün Iğdır ilimizin misafiriydik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına biz bugün Iğdır'a geldik. Onun selamıyla, muhabbetiyle sizlerin yanınıza geldik. Özellikle Ramazan gününde, bu memleket için bulundukları her yerde şu anda dağlarda, tepelerde ülkemizi savunmak için bulundukları yerlerde belki çok az şeyle iftar eden, bu ülkeyi savunmaya gayret eden askerlerimizi, polislerimizi ve şehitlerimizi anarak, onlara bu iftar sofralarında hem güç vermek adına, fatiha okuyarak konuşmamı tamamlıyorum. Allah hepsinden razı olsun."

İftar programına, Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Belediye Başkanı Murat Yikit, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, vali yardımcıları, protokol üyeleri ve yaklaşık bin kişilik davetli katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.