Iğdır

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

17:48 29 Haziran 2016
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Iğdır Gazeteciler ve İletişim Derneği, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Dernek Başkanı Aydın Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin huzurunun bu tür saldırı ve oyunlarla bozulmaya çalışıldığını ifade ederek, kime hizmet ettiği belli olmayan terör örgütlerinin tüm çabalarına rağmen amaçlarına ulaşamayacaklarını vurguladı.

Türkiye'nin artık bölgede sözü geçen en büyük devletlerden biri olduğunu, bu saldırıların böylesine büyük bir ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacağını kaydeden Deniz, şu ifadelere yer verdi:

"Bu aziz ve mübarek ayda, suçsuz günahsız onlarca insan kime hizmet ettiği bilinmeyen bir takım teröristler tarafından öldürülüyor. Böylesine bir saldırının dünya merkezlerinden biri olan İstanbul'da gerçekleştirilmesi herkesi derinden üzmüştür. Bizim ülkemiz büyüktür, nicelerinin hakkından geldi, bunların da üstesinden gelecektir. Burada önemli olan halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmasıdır. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın, onlarca canı katleden teröristlere ve destekçilerine lanet etsin. Bizler Iğdır'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri olarak bu saldırıyı ve bu acıları bize yaşatanları kınıyoruz. Vatanımızın ve milletimizin başı sağolsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.