Iğdır

FETÖ'nün darbe girişimi

17:02 02 Eylül 2016
FETÖ'nün darbe girişimi

AK Parti Iğdır İl Teşkilatı, 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti.

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve teşkilat yöneticileri, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu Iğdır Temsilcisi Fariz Cafarov’u ziyaret ederek 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimin sonrası yapılan demokrasi nöbetlerine Azerbaycan Cumhuriyeti’nin ve Kars Başkonsolosluğunun verdiği manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cafarov'a teşekkür belgesi veren Tutulmaz, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da yaşanılan darbe girişiminden sonra halkın ciddi anlamda demokrasiye sahip çıktığını söyledi.

Demokrasi nöbetlerindeki desteğinden dolayı Cafarov'a teşekkür eden Tutulmaz, "Yaklaşık 27 gün süren bu demokrasi nöbeti boyunca Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de bu nöbetlere sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Sayın konsolosumuza da kendilerinin de demokrasimizin yanından yer almaları vesilesiyle parti yönetimi olarak hazırladığımız tebliğ belgesini sunarak teşekkür ettik." dedi.

Fariz Cafarov da Azerbaycan Cumhuriyeti olarak her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını belirterek, "Türkiye'nin bu demokrasi gelişimini her zaman destekliyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerde de başarılar diliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.