Ekşi Sözlük'te Hz. Muhammed'e yine ağır hakaretler

Daha önce de yine Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret içeren ve gelen tepkiler üzerine yorumlardan bir kısmını kaldıran Ekşisözlük'te hakaret ve iftiralar yine aldı başını gitti.

Ekşi Sözlük'te Hz. Muhammed'e yine ağır hakaretler
Ekşi Sözlük'te Hz. Muhammed'e yine ağır hakaretler
GİRİŞ 04.10.2013 12:25 GÜNCELLEME 04.10.2013 17:56
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Peygamberimiz hakkında akıl almaz ifitira ve hakaretlerin yazıldığı Ekşisözlük sitesinde dün akşam açılan Hz. Muhammed başlıklı sayfada yapılan yorumlar tepkiyle karşılandı.

Geçtiğimiz aylarda da benzer haberlerle gündeme gelen Ekşiszölük sitesi, Haber7.com'un yaptığı haberlerve artan tepkiler sonrası o sayfalardan bazılarını kaldırmıştı..

Ancak iğrençlik dün gece açılan yeni bir sayfayla daha da ileri gitti. Özellikle perşembeyi cumaya bağlayan gecenin seçilmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

KILIÇDAROĞLU SİTEYİ ÖVMÜŞ VE ÖDÜL VERMİŞTİ



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Temmuz'da İstanbul'da Ekşi Sözlük yazarlarıyla bir araya gelmiş ve Ekşi Sözlük'ün kurucusu Sedat Kapanoğlu'na gezi olayları sonrası gaz maskesi ve bir de teşekkür sertifikası hediye etmişti.

İşte bu gece açılan başlık ve gelen iğrenç yorumlardan bazıları:

*bugün yaşasaydı kendisine bir teşhis konması için hastaneye götürülürdü.

*bugün ortaya çıkan sahte peygamberlerden ne gibi bir farkı olduğunu anlayamadığım şahıs. söylentilerden ve bir takım yazılı metinlerden yola çıkarak adına can alan insanların olmasını hep ateistliğimin temel noktası olarak almışımdır. amerikada doğsa umurlarında olmayacak bu şahsa müslüman bir ailede doğdukları için körü körüne tapan insanlar ise ikinci önemli nedenimdir. sorgulayan insanın kabul edemeyeceği bir otoriteye sahiptir, günümüzde bile. başarılı olduğunu reddetmek aptallık olur.

*bugün ve buralarda yaşasaydı 5-10 dakikalığına emniyette misafir olurdu, ifadesi alınır gönderilirdi. aynı anda birkaç küçük kız çocuğu tahrik suçundan ceza alırdı.

*bugün yaşasaydı CHP'ye oy verirdi.

*kendisinden sonra ki zamanlari modern olan bu dunyada 14/15 yasinda ki kizlar podyuma cikip sergilenmekteler.eminim kendilerine cok sefkatli davraniyorlardir modern zaman insanlari podyum arkasinda.

*inananların, tüm zamanların peygamberi olduğunu iddia ettikleri kişi. modern dünya da bile 14-15 yaşındaki kıza halleden 50 kusur yaşındaki adamlar hoş görülmez, dışlanır.

*bugün yaşasaydı kuran imzalardı. "muhammed'den sevgilerle."

HABER 7

YORUMLAR 127
  • baran 9 yıl önce Şikayet Et
    orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocukları
    Cevapla
  • özkan salih 10 yıl önce Şikayet Et
    Hz Peygamber Yaşasaydı. bugünün bu zihniyetteki insanlarına da Taifdekilere söylediğini söylerdi.Bence asıl mesele bizim bu insanlara ulaşabilme çabamız olmalı.
    Cevapla
  • celal polat 10 yıl önce Şikayet Et
    EĞER KENDİNİZE BU KADAR GÜVENİYORSANIZ. allah hın vaadi haktır, mahşer haktır, hesap haktır ve inşallah mahşerde bunun hesabını en güzel şekilde vereceğinizi unutmayın...
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    EKSIMIS YUREKLER ,. Yikamasini bildikten sonra , Yaradilan her yurek sade ve temizdir . Sizler yalnizca bedeninizi yikamakla temizlendiginizi saniyorsunuz !! .ALLAHIN peygamberine saygisizlik, sizlerin yuregini kirden ote paslandiriyor, kalbiniz les gibi kokuyor da haberiniz yok .. Leslerin sonuda copluktur...
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    TOPRAGININ OZGURLUGU IMANLI MUHAMMEDlerin ( Mehmetcik ) KANIYLA ODENMIS . PEYGAMBER ASIGI EVLIYALAR DIYARI VATAN AYYILDIZIN agaci, KUSU, ,yapragi ,GULU dikeni denizi PINARLARI ekini , cicegi ,BOCEGI gecesi ,gunduzu mavisi ,yesili TUM RENKLERI daglari ,ovalari ruzgari kari yagmuru SIMSEGI velhasil tasi TOPRAGI suyu yurekleri EKSImislerden ILAHI ADALETTE davaci olsun... Ne guzel soylemis soyleyen ;INACSIZLARDA YARADANI GORECEKLER , TIPKI tek KAR TANESININ GUNESI GORDUGU KADAR ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı