Youtube'a erşim engellendi

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) kararıyla Youtube'a erişim engellendi.Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, video paylaşım sitesi Youtube'u idari kararla engellediğini açıkladı.

Youtube'a erşim engellendi
Youtube'a erşim engellendi
GİRİŞ 27.03.2014 16:50 GÜNCELLEME 27.03.2014 17:31
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

TİB, aldığı idari kararla, çok gizli Suriye görüşmeleri olduğu iddia edilen bilgilerin sızdırılmasından sonra video paylaşım sitesi Youtube'a erişimi durdurdu.

TİB'nin kararı 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi. 

AŞAMA AŞAMA UYGULANACAK

Kararın gün içinde operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacak. Bu arada, kapatmanın mahkeme kararı olmadan yapıldığı ve idari tedbir uygulandığı öğrenildi.

TİB'DEN AÇIKLAMA

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, video paylaşım sitesi Youtube'u idari kararla engellediğini açıkladı.

TİB: Teknik inceleme ve hukuki değelendirme sonucunda Youtube hakkında idari tedbir uygulanmaktadır.


YORUMLAR 37
  • saryalar 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIN ADALETİ VAR UNUTMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. alah tuzak kuranların tuzağını bozan onları şeytanla cehennemde yakandır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Cevapla
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Irkcılığı yani üstünlük iddiası olanları biliyorduk. Tersi yani kendisini basit, aşağı, zelil görenlerde olabiliyormuş.. Üstünlük iddiam yok. Ama Amarikalı, ingiliz, diğerleri kadar değerliyim. kENDİ DEĞERLERİNE SAHİP OLMAYANLARA BİZDE BİR SIFATLA NİTELENDİRİLİR.
    Cevapla
  • engin şen 10 yıl önce Şikayet Et
    facebook fakebok. şimdide bu videoları fakebok a yüklemişler bilginize lütfen ilgililer gereğini yapsın
    Cevapla
  • cengizhan 10 yıl önce Şikayet Et
    nasıl engellemek bu. ben hala gırıyorum
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    doğukan batıkan evet sen bilme!. siz bu güne kadar neyi biliyordunuz? mondrosumu,lozanımı aslında çanakkalede ne olduğunumu ,cumhuriyet zamanında ufak isyanların dahi nasıl şiddetle bastırıldığınımı hangisini? hepsini ,bu güne kadar kemalist dikta rejimin istediği gibi ve anca müsade ettiği ölçüde değilmi? ne o bu günmü hüriyetçi oldunuz ?eğer bu kripto bu can alıcı devlet sırları dışarda öğrenilirse ne olacak ama siz çapulcular hemen ortalığı birbirine katacaksınız fitne yayılacak !ingilterede yasakladı twitteri,siz sözde sosyalistlerin idolü olan çinde yasakladı.mesela sen türkiyede yahudi karşıtı twit atabilirsin ama bunu fransada yapsan başın derde girer ! haa hem yunanistanda atatürke hakaret edildi diye tüm türkiyede you tube iki yıl yasaklanınca varmıydı bir tepkiniz?ben hiç hatırlamıyorumda...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazeteciler tekme tokat dövdüler
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek