Gezici Zaytung 528 idamla alay etti

Gezici Zaytung, Mısır'da Sisi cuntasının sözde mahkeme tarafından 528 İhvan üyesi hakkında verdiği idam kararıyla alay etti.

Gezici Zaytung 528 idamla alay etti
Gezici Zaytung 528 idamla alay etti
GİRİŞ 10.04.2014 12:59 GÜNCELLEME 10.04.2014 16:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zaytung, 'Bi 100 tane falan ayırın, önümüzdeki seçimlerde bize lazım olacak...' başlığıyla çirkinleşti.

Hayali haberler yayınlayan internet sitesi Zaytung, amacından saptı. Zaytung, Mısır'daki idam kararıyla ilgili yayınladığı haberde insanlık dışı cümleler kullandı.

'Müsriflik yapmayın, idareli idareli idam edin' cümlesine yer veren Zaytung'a tepkiler büyüyor. Gezi Parkı olayları sırasında provokatif haberler yayınlayarak dikkat çeken Zaytung, bu kez hükümeti eleştireyim derken çirkin bir habere imza attı.

EKŞİSÖZLÜK DE KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Öte yandan Meclis'te Mısır'daki idam kararlarını kınayan bildiriye imza atan CHP'nin Ekşisözlük'teki yandaşları da kampanya başlatarak 529 idamın bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtmişlerdi.

KAYNAK: YENİSAFAK.COM.TR
YORUMLAR 7
  • yorumcuu 10 yıl önce Şikayet Et
    GEZİCİLERİ KINAYACAĞINIZA GEZİCİLERE DESTEK VEREN CEMAAT VE F.GÜLENİ TEPKİ VERİN. F.GÜLEN VE CEMAATİ gezicilerin arkasındayız dediler bu gezicilere destek olan CEMAATİN MASUM OLMADIĞININ kanıtıdır yazıklar olsun CEMAATE bu geziciler CHP LİDİR ve cemaatte bu CHP YE OY TOPLAMIŞTIR
    Cevapla
  • metin türk 10 yıl önce Şikayet Et
    norveçte agladınız. norveçte agladınız manyagın biri 70 kişiyi öldürdü hıristiyan diye bekliyoruz hz MEHDİYİ SABIRSIZLIKLA
    Cevapla
  • CETİN es 10 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLARIN HAYATLARI ÜZERİNDEN ALAY EDENLER İNSANLIKTAN NASİBİNİ ZAVALLILARDIR. zülme sevinenlerin akibeti pek iyi olmaz elbet bir gün bu zavallının sürenecek duruma geleceğine inanıyorum
    Cevapla
  • hakan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    hak-batıl mücadelesi. gezici, CHP'li, BDP'li, ergenekoncu, İşçi partili, TGB'li, zaytung, ekşi sözlük ya da Akparti'li, saadetli, Hüda-par'lı yok. Aslında iman ve küfür mücadelesi var. hak batıl mücadelesi var. Tabi ki zaytung, geziciler ya da diğer kafirler Mısır'daki idamları destekleyecek. Çünkü onlar küfrün tarafındadır. ne bekliyoruz ki? kimliklerinde islam yazdığı için müslümanları mı destekleyeceklerdi? Sorun biz müslümanlarda aslında. hala onlardan medet umuyoruz. diyalog yok .çatışma var aslında. yakınlaşma ya da barış değil aslolan savaştır. ya biz onları yok edeceğiz ya da onlar bizi.
    Cevapla
  • İsmail Aga 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayat gülüş patırtı ile geçecek kadar değersiz ve uzun değil.. 529 kahramanla Kanuni Sultan Süleyman ile dalga geçen bu zihniyet bilsinki bu topraklarda Gerçek TÜRK VE MÜSLAMANLARI YÖNETEMEYECEKTİR. Taptıkları ile beraber Ahirette kim gülecek kim ağlayacak görecek herkes.Tabii Ahiret inancı varsa bunlarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!