Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı

Taksim ve 1 Mayıs üzerinden hükümeti suçlamaya çalışan Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov, Twitter'da öyle bir cevapla karşılaştı ki...

Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı
Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı
GİRİŞ 15.04.2014 09:51 GÜNCELLEME 15.04.2014 14:08
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

17 Aralık operasyonu sonrasında kışkırtıcı tutumuyla, iftira ve yalanlarıyla adından söz ettiren Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov, attığı 1 Mayıs twitine gelen bir cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul Valiliği'nin Taksim'de kutlamalara izin verilmeyeceğini, kutlamalar için Yenikapı'daki devasa meydanın kullanılabileceğini açıkladı.

Bu açıklamanın ardından Mahir Zeynalov bir twit atarak şu ifadeleri kullandı: "Hangi gerekçeyle 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılmasına izin verilmez. Derdiniz gerilimse o başka."

"ABİ NE SAĞLAM DÖNEKSİNİZ YAHU"

Zeynalov'a cevap ise hiç beklemediği bir yerden geldi. Bir Twitter kullanıcısı Zeynalov'un geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twiti göstererek "abi ne sağlam döneksiniz yahu" dedi.

Mahir Zeynalov geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twitte "Başbakan doğru diyor, 1 Mayıs kutlamasını 30 yıl sonra ilk kez yasallaştıran AK Parti iktidarı. Şimdi ne diretiyorsunuz Taksim diye" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O TWİTLER:

TÜRKİYE'Yİ EL KAİDE'YE DESTEK VERİYORMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Zeynalov'un, 17 Aralık'tan sonra Türkiye aleyhine çalıştığı iddia edilmiş, Türkiye'nin el Kaide'ye destek verdiği izlenimini dünyaya yaymaya çalıştığı belirtilmişti.

Öte yandan Zeynalov hakkında Zaman, Bugün ve Hürriyet gazetelerinde "Erdoğan'ı eleştiren tweet attı, sınırdışı edildi" başlıklı haberler yapılmıştı.

TWİT YÜZÜNDEN SINIRDIŞI EDİLDİ DEDİLER, YALAN ÇIKTI

Ancak bir süre sonra Emniyet'ten açıklama gelmiş, Azerbaycan vatandaşı olan Zeynalov'un Türkiye'de oturma izni dolduğu, kendisinin basın kartı da bulunmadığı, bu nedenle ülkeyi terketmek zorunda kaldığı ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: STARGAZETE.COM
YORUMLAR 23
  • Halil SİNANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    KAAN ERKAN KARDEŞİM'E ! KALİTELİ BİR İNSAN,ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEZ !. Allah'a "Kul" olmak en büyük özgürlüktür.Allah'tan korkan,başka hiçbir güçten korkmaz.Kaliteli bir mü'min,kocaman ümmeti bırakıp,küçücük cemaate sarılmaz,cemaat mensubiyetini,islam kardeşliğine tercih etmez.Bilmem kime şakirtliği,Allah'a kul olmaya tercih etmez.Bilir ki,Allah ikiyüzlüleri zelil eder.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . menfaat nerede ise ihanet hareketi oradadır. günü gününe uymayan farklı söylemlerde bulunan chp zihniyeti biliyorduk aynı zihniyet ürünü militanları da katılmış olmalarını ayıplamayalı en iyi bildikleri yapan efendilerin sözlerinden cıkmalarını beklemek kadar yanlış olamaz . bu militanların sesleri yada ihanetleri bataklık kuruyulmadan dinmeyecek toplum gerilmeye devame decekler
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    MURSİ HAKKINDA. Mahir Zeynalof adlı bu provakatörün,Muhammed Mursi için ve Mısırdaki Müslümanlar için bloğunda neler yazdığını bilmenizi isterdim.The jemaatin İhvana-Müslümana ve Ümmete bakış açısını öğrenmek açısından önemli.Saflar netleşiyor.Akaidlerini sorgulamak bana değil kendilerine düşer.Ama durdukları yeri en azından kontrol etmeliler.
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    bu yabanci kovulmadimi. gitsin kendi ülkeside siyaset yapsin ne yapacaksa yapsin burayla hala niye ilgileniyor. hastami bu adam
    Cevapla
  • Kaan Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Kalite. Today's Zamanın kalitesi de bu haddini ve kendini bilmez kendini yazar sanan bu zavallı kadardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam