İki Filistinli kızdan çok anlamlı eylem

ABD'de yaşayan Filistinli iki kız, 'bir teröriste sarılın' pankartıyla caddeye çıktı. Bakın neler yaşandı.

GİRİŞ 26.07.2014 10:30 GÜNCELLEME 26.07.2014 11:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'de yaşayan iki Filistinli kız, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında Başbakan Netanyahu'nun sık sık dile getirdiği 'teröristleri öldürüyoruz' sözlerine çok anlamlı bir tepki verdi.

Filistin'i temsil eden atkılarıyla ve 'Bir teröriste sarılın' pankartıyla caddeye çıkan iki kız vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Pankartta yazan yazıyı fark eden Amerikalılar iki Filistinli kıza sarıldı. Kimisi 'terörist olmadığınızı biliyorum' dedi, kimisi 'çok güzel bir şey yapıyorsunuz' diyerek destek verdi. İki kızın eylemini çok anlamlı bulan ABD'liler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının üzücü olduğunu belirtti. Filistinli kızların eylemi Avrupa ve ABD basınında da geniş yankı bulurken sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İlk kıblemiz Mescidi Aksaya, sırtımızı dönemeyiz, Müslümanlar olarak sesimizi daha çok duyurmalıyız,. Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed'i) bir gece Mescid-i Haram'dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren Allah'ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz o, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir. ﴾İsrâ Sûresi-1﴿
    Cevapla
  • hasan can 9 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH BİR GÜN . mazlumların ahı zalimlerin vicdanında patalyacaktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor