Dünyanın sporu Spor365’te!

Spor365 çağdaş ve tarafsız çizgisi ile sizlere nitelikli spor haberleri sunuyor.

Dünyanın sporu Spor365’te!
Dünyanın sporu Spor365’te!
GİRİŞ 26.08.2014 15:27 GÜNCELLEME 26.08.2014 15:27


Spor bazen sağlıklı olmak için, bazen hobi amaçlı, bazen de eğlencelik, seyirlik bir uğraş olarak Türk halkının hayatında her zaman önemli bir yere sahip.

Günümüzde dev bir spor endüstrisi oluşmuş, tarihte askeri, avcılık ya da ulaşımla ilgili ihtiyaçlardan doğan spor hayatımızda başka bir rol edinmiş ve basında da spor haberciliği neredeyse medyanın lokomotifi olmuş durumda.

Türk spor basını ilk spor haberlerinden bu yana büyük bir gelişme gösterirken, teknolojinin haberciliğin boyutlarını yeniden belirlediği bu dönemde, internette spor haberciliği de önem kazanıyor. İnternet çağında haber alma hızı ilgili beklentiler giderek yükselmekte ve haber sitelerinin ulaştığı okuyucu kitlesi büyük çeşitlilik arz etmekte. Okuyucu özellikle yorumlarla, anketlerle interaktif şekilde haberciliğe kendisi de katkıda bulunmak istiyor. Şimdi zamanın ruhuna uygun bir spor sitesi var: Spor haberciliğinin bir dönüşüm yaşadığı günümüzde, Spor365 çağdaş ve tarafsız çizgisi ile sizlere nitelikli spor haberleri sunuyor.

Süper lig, PTT 1. Lig, Almanya ligi, İspanya ligi, Amerikan futbolu, Formula 1, bisiklet, olimpiyatlar, okçuluk, Uzakdoğu sporları Spor365’te. Ufuk açan köşe yazıları, maç yorumları, anketler, canlı skor, futsal, kış sporları, motor sporları, halter, hentbol, boks, atletizm, basketbolda TBL, Euroleague, Eurochallenge Spor365’te. Dahası var; TKBL, FIBA Dünya Kupası, NBA, Eurocup, Türkiye Kupası, Kadınlar Avrupa Kupaları, Eurobasket, dünya kupası haberleri, 2014 dünya kupası haberleri ve fazlası Spor365’te.   

İster Dünya kupasının nabzını tutun, ister tenis turnuvalarını takip edin, Spor365’te sadece futbol değil her spor dalına yer var. Voleybol ligleri, voleybol kupaları, en taze voleybol haberleri Spor365’te okunur, Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon tenis turnuvaları en iyi Spor365’ten takip edilir. Spor365’te detaylı dünya kupası haberlerinin yanı sıra, yüzme, voleybol, basketbol, tenis, tüm futbol haberleri ve diğer spor dallarından güncel haberler en ayrıntılı biçimde sporseverlere sunuluyor.

2014 dünya kupası haberleri tek tıkla karşınızda, tarafsız, güncel, çağdaş habercilik anlayışıyla Spor365’te. Notlar, en iyi ve en kötü performanslar ve en heyecan verici kareler Spor365’in 2014 Dünya Kupası özel bölümü Brezilya Günlüğü'nde sizleri bekliyor. En son haberler, maç analizleri ve ödüllü yarışma da spor365’te.

Basketbol meraklılarına NBA’den ve FIBA Dünya Kupası’ndan son haberler, futbol benim hayatım diyenlere Süper Lig’den kamp, hazırlık ve transfer haberleri, futbolcuların performans değerlendirmeleri Spor365’le her gün elinizin altında. Ayrıca anketler, köşe yazıları, canlı skor bölümü, foto ve video galeriler ve haberlere yorum yapabilme ayrıcalığı Spor365 spor haberleri portalında sporseverlere eksiksiz bir interaktif medya deneyimi yaşatıyor.

Türkiye Kupası, Spor Toto 3. Lig, Spor Toto 2. Lig, Kadın Futbolu, PTT 1. Lig, Fenerbahçe haberleri, Galatasaray haberleri, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Torku Konyaspor, Sivasspor, Gençlerbirliği, Bursaspor, Çaykur Rizespor ve diğer takımların taraftarları Spor365’te buluşuyor, takımlarıyla ilgili en ayrıntılı ve en güncel spor haberlerini an be an takip ediyor.

Yabancı ligleri mi takip ediyorsunuz? İngiltere futbol ligi, Avrupa ligleri, Güney Amerika ligleri, İtalya ligi, Euro2016, İspanya ligi, milli takımlarla ilgili detaylı bilgi ve haberler, kısacası “dünyanın sporu” Spor365’te! Dünya’dan ve Türkiye’den spor haberleri, transferler ve Dünya Kupası’nda son durum için www.spor365.com’u tıklayın!

Son dakika spor haberlerini, takımların yeni transferlerini mi öğrenmek istiyorsunuz? Hemen şimdi tıklayarak Türkiye'nin en iyi spor haberleri sitesi www.spor365.com’da sporla ilgili aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Spor365 en taze spor haberlerini okuyucusuna objektif bakış açısıyla sunar. Siz de hemen şimdi http://www.spor365.com’a girerek en taze, en ilginç spor haberlerine ulaşın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi