Ülkehaber'in yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu

Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde bulunan UlkeHaber.com haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni değişti.

Ülkehaber'in yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu
Ülkehaber'in yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu
GİRİŞ 29.04.2015 16:20 GÜNCELLEME 29.04.2015 17:00

Ülke TV’de İstihbarat Şefi olarak görev yapan Mehmet Mustafa Yıldız UlkeHaber.com’un yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu.

2013 yılından ‘‘Hayata Dair Ne Varsa’’ sloganıyla internet haberciliği dünyasına iddialı giriş yapan UlkeHaber.com’u yaptığı özel haber ve aldığı ödüllerle akla gelen deneyimli gazeteci Mehmet Mustafa Yıldız yönetecek. Tasarımı ve alt yapısı geçtiğimiz günlerde yenileyen UlkeHaber.com, Türkiye’de ve dünyada yaşanan tüm gelişmeleri anında okuyucularına aktarmanın yanı sıra, hayatın içinden haberlere ağırlık verecek.

Mehmet Mustafa Yıldız kimdir?

1979 yılında İstanbul’da doğan M. Mustafa Yıldız ilk ve orta öğreniminin ardından lise yıllarında gazeteciğe gönül verdi. Tuncay Azaphan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Halkla İlişkiler okudu.1994 yılında  Radyo Mega’da medya dünyasına adım atan Yıldız, 1996 yılında İhlas Haber Ajansı’nda muhabirliğe başladı.

9. Kanal, TGRT, Show TV’de muhabirlik yapan Mustafa Yıldız 2010 Yılında Kanal7 Medya Grubu bünyesindeki Ülke TV’de İstihbarat Şefi olarak çalışmaya başladı. Burada yaptığı haberlerle birçok ödül kazanan Yıldız, İslam coğrafyasında gittiği ülkelerde yaptığı haberlerle adını duyurdu. Genel Yayın Yönetmenliğine atanan Yıldız evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler