Skandal Tweet sonrası DHA'dan açıklama

DHA'nın resmi twitter hesabından paylaşılan 'Diktatörden hesap sorun Oyunuzu HDP'ye verin' tweeti sonrası 'hackendik' açıklaması geldi.

Skandal Tweet sonrası DHA'dan açıklama
Skandal Tweet sonrası DHA'dan açıklama
GİRİŞ 07.06.2015 00:23 GÜNCELLEME 07.06.2015 01:03
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Doğan Haber Ajansı (DHA) resmi Twitter hesabından paylaşılan   'Diktatörden hesap sorun Oyunuzu HDP'ye verin'  tweeti ardından açıklama yaptı. 

HACKLENDİK AÇIKLAMASI

DHA tarafından yapılan açıklamada 'Resmi Twitter adresimiz olan @dhainternet hesabı hacklenmiştir. Kontrolümüz dışında atılan mesajlara itibar edilmemesini rica ederiz'' dendi.

Bir çok sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımlarda hesabın hacklenmediğini yapılan paylaşımın  "AS12978 DOĞAN-ONLİNE DOĞAN TV DİGİTAL PLATFORM İSLETMECİLİĞİ A.S"üzerinden yapıldığı iddia edildi.

Hacklendiği iddia edilen DHA'nın Twitter adresinin şifre sıfırlama için kullanılan e-mail adresinin de halen aynı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Seçime saatler kala böyle bir tweetin atılmasını şüpheli bulan bir çok kullanıcı sosyal medyada bir anda gündem olan tweet sonrası DHA'ın hacklendik açıklamasına inanmadıklarını belirten mesajlar paylaştılar.


 

YORUMLAR 108
  • y.c. 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde inandik
    Cevapla
  • ülkesini seven 8 yıl önce Şikayet Et
    doğan haber aslında siz izlenecek veya kaile alınacak insan demeyelimde çünkü bu çağrı yapan insan değil katil yardımcıları sen diktatör dediğin adamın imkanlarından faydalanan zavallılarsınız size acıyorum çünkü asla kazanan siz olmayacaksınız
    Cevapla
  • E.Y.YALÇIN 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP'nin barajı geçmesi ile suratlarındaki mutluluğu akşam seçim programında gördük.Cemaat'in kanalı da aynı sevinç içerisindeydi Allah sizleri ıslah etsin inşallah.
    Cevapla
  • Müverrih Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Aydın Doğan, artık bu kadar ucuz ve faydasız numaralara kadar düştüğüne göre iyice paçaları tutuşmuş olmalı. Yazık yahu adamcağıza. :)))
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere inat yine Ak parti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış