Yılın haber sitesi "Haber7" oldu

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri, Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yılın haber sitesi "Haber7" oldu
Yılın haber sitesi "Haber7" oldu
GİRİŞ 27.01.2016 09:45 GÜNCELLEME 28.01.2016 08:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'nin anket sonucuyla Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” töreninde Haber7.com ‘Yılın Haber Sitesi’ ödülüne layık görüldü. Ankara'da düzenlenen törende Haber7.com'a takdim edilen ödülü Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan aldı. Kanal7'de yayınlanan İskele Sancak ise “Yılın Haber Programı” ödülüne hak kazandı. Ödülü programın sunucusu Mehmet Acet aldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” töreni Ankara'da gerçekleştirildi. Ev sahipliğini Dernek Başkanı Sinan Burhan'ın yaptığı törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 250’ye yakın yerel medya temsilcisi ve çok sayıda davetli katıldı.

YILIN HABER SİTESİ; HABER7.COM

Büyük katılımın olduğu törende Haber7.com'a layık görülen "Yılın Haber Sitesi" ödülünü sitemizin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in elinden aldı.

Uzman konukların ve siyasetçilerin katılımıyla Kanal7'de yayınlanan ve Mehmet Acet'in hazırlayıp sunduğu İskele Sancak ise “Yılın Haber Programı” seçildi.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen ve derneğe üye televizyon, gazete ve radyo tarafından yapılan anket sonucu belirlenen 32 kategoride ödül takdiminin ardından program sona erdi. Haber7 bir kez daha Ankara'dan ödülle dönmenin onurunu yaşadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Sibel 8 yıl önce Şikayet Et
    Hızlı ve doğru haber için Haber 7. Takipteyiz. Tebrikler!
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler, haber7.com'u bir haber sitesinin ötesinde; aynı inanç ve düşünce ve hedef topluluğunun bir ortak paylaşım platformu olarak görüyorum.
    Cevapla
  • abidin 8 yıl önce Şikayet Et
    kanal 7 her zaman doğru haber yapar allah razı olsun sizlerden
    Cevapla
  • Latif 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Bil80 8 yıl önce Şikayet Et
    En hızlı haber sitesi. Tebrikler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!