Erdoğan'a diktatör diyen İMDB'den bir skandal daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını anlatan 'Reis' filminin tanıtımında 'diktatör' kelimesini kullanan sinema portalı İMDB bir skandala daha imza attı.

Erdoğan'a diktatör diyen İMDB'den bir skandal daha
Erdoğan'a diktatör diyen İMDB'den bir skandal daha
GİRİŞ 27.10.2016 10:59 GÜNCELLEME 27.10.2016 11:43
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Batı'ın Erdoğan hazımsızlığı bu kez bir sinema sitesinde kendini gösterdi. Amerikan Amazon şirketinin sahibi olduğu dünyanın en büyük sinema ve dizi portalı İMDB, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı 'REİS' filminin tanıtım yazısında yeni bir skandal ifade daha kullandı.

Daha önce tanıtım yazısında Erdoğan için 'diktatör' ifadesini kullanan site bu kez iyice ileri giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Gürcü Mafya Lideri' olarak tanımladı.



Kaynak: Haber7

YORUMLAR 77
  • REİSİM 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah bi de Türkiyemiz bu kan emicilerin Para Sistemini by pas ederek, yeni ekonomi modelleri ile sistemi millileştirerek, bölge ülkeleriyle bir konsensüs oluştursa var ya! O zaman Sayın Cumhurbaşkanı'mız tam dünya lideri olacak inşallah.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeref yoksunu insanlar. Türkiyede dünyanın en iyi demokeasisi işlemektedir.
    Cevapla
  • HAKAN 7 yıl önce Şikayet Et
    REİS sana canımız feda kanımız evladımız feda. Tek dişi kalmış canavar batı elbet layık olduğu şeyle karşı karşıya kalacaktır. REİS'imizin dediği gibi "Göklerden gelen bir karar vardır." Şunu herkes iyi biliyor güneş doğudan doğar terör batıdan doğar ve elbet doğudaki güneşin altında terörist batı yok olacaktır. İnadına AKP, inadına REİS, inadına Başkanlık. Rabbim Reisimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Aci varmiymis bi sorsaniz. Ben ing anlamam da ......
    Cevapla
  • Milli Ruh 7 yıl önce Şikayet Et
    İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlar, dünyanın başına çorap örmek isteyen ortadoks ekonomi anlayışı, yerel değerleriyle bir şeyler yapmak isteyen ülke liderlerini rahat bırakmıyorlar. Malesef bu Para Sistemi ülkemizi de yutmak istiyor. Milli bir paramız ve dışa bağımlı olmayan ekonomi sistemimiz olmadığı sürece, uluslar arası boyutta bu alçak dış basın böyle haberler yapacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek