Haber7’de bayrak değişimi

Türkiye’de internet haberciliğinde adından söz ettirmeye devam eden Haber7.com’da bayrak değişimi yaşandı. Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan görevini, Kanal 7 Haber Müdürü Adnan Gayhan’a devretti.

GİRİŞ 10.08.2018 13:04 GÜNCELLEME 11.08.2018 11:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde gerçekleştirilen görev değişikliği sonrası İbrahim Erdoğan, Dijital Projeler Koordinatörlüğü görevine atandı.



Her geçen gün katlanmaya devam eden okuyucu sayısı ile Türkiye’de internet haberciliğinin lokomotifi görevini üstlenen Haber7.com’daki bayrak değişiminin hayırlara vesile olmasını diler, Haber7.com’un kuruluş ilkeleri ışığında dürüst, etkin ve hızlı habercilik anlayışından asla taviz vermeden yayıncılık hayatına devam edeceğini okurlarımıza duyururuz.

 

 

ADNAN GAYHAN KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu olan Adnan Gayhan, İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy İmam Hatip Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Kanal7 Haber merkezinde gazetecilik mesleğine başlayan Gayhan, görev yaptığı 20 yıl boyunca sırasıyla muhabirlik, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü görevlerini yürüttü. Gayhan, 9 Ağustos 2018 tarihi itibariyle Haber7.com Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Gayhan, Arapça ve İngilizce dillerini bilmektedir.

YORUMLAR 13
  • turkuaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Şunu da eklemek isterim. Eğitim portalı daha aktif olmalı çok bayat haberler var.Bunu da lütfen dikkate alalım.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olmasını diliyorum
    Cevapla
  • selim özek van 5 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun..!!
    Cevapla
  • Hilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!