Haber 7 Yazar ailesi maşallah dedirtti

Haber 7 yazarları iftarda bir araya geldi. Haber 7'nin geniş ailesi aynı iftar sofrasını paylaşırken bu mutluluğa Kanal 7 Yöneticilerinin ortak olamaması burukluk kattı.

Haber 7 Yazar ailesi maşallah dedirtti
Haber 7 Yazar ailesi maşallah dedirtti
GİRİŞ 11.08.2011 14:34 GÜNCELLEME 11.08.2011 14:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dün akşam İstanbul’da görenlere “maşallah” dedirten anlamlı bir aile buluşması gerçekleştirildi.

Aktif  yazı yazan tam 40 Haber7 yazarı iftar vesilesi ile bir araya gelerek samimiyet pekiştirdi.Zeytinburnu’nun saklı cenneti Sur Restoran’ın yeşillikler içindeki bahçesinde ay ışığın altında, hafif müzik eşliğinde gerçekleşen iftar süresince yazarlar birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. 

Sadece Haber 7 yazarlarının bulunduğu ve yazarların eşleriyle birlikte toplam 75 kişinin bir arada iftar ettiği buluşmaya sitemizde uzun yıllardır yazı kaleme alan, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mehmet Ali Bulut, Dr. Resul Kurt , Meryem Aybike Sinan, Erkam Tufan Aytav, Mehtap Kayaoğlu, gibi çok sayıda  tecrübeli kalem ile Hasan Öztürk, Prof. Dr. Gültekin Çetiner, Arif Akpınar, İhsan Toy, Sema Maraşlı,  Münir Üstün, Doç. Dr, Ergun Yıldırım, İsmail Öz, Murat Çiftkaya gibi yakın zamanda yazmaya başlamış ‘genç kalemler’ katıldı. 

Tam 40 değerli kalemin katıldığı geceye Cemal Demir yurt dışında, Prof. Dr. Osman Özsoy, Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat,  Dr. Senai Demirci, Dr. Ümit Akça, Hüseyin Akın, Nurcan Kayacan, Aynur Ayaz ve Fatih Bayhan il dışında olduğu için katılamadılar. Ancak onlar da gönderdikleri tebrik mesajları ile varlıklarını hissettirdiler.

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, Kurumsal İletişim Sorumlusu İhsan Aydın’ın ev sahipliği yaptığı iftara katılan yazarlar tanıdıkları ile hasret giderme, tanımadıkları ile tanışma şansı yakaladılar.

İFTARDAN SİNCAN’A SELAM GÖNDERDİK

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Yaşar İliksiz katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında “Haber 7 gücünün büyük bölümünü dev yazar kadrosundan almaktadır. Her biri alanında uzman ve kariyeri tartışılmayacak isimlerden oluşan Türkiye’nin belki de en büyük yazar kadrosunu bu anmalı günde neredeyse tam kadro bir arada görmek bir GYY’nin görebileceği en büyük rüyalar arasındadır. Ben bu muhteşem rüyanın bugün gerçeğe dönüşmüş olmasından dolayı çok büyük ama yine de buruk bir mutluluk yaşıyorum. Buruk bir mutluluk yaşıyorum çünkü eğer iddianame terörizmi ve hukuk işgüzarlığı kurbanı olmasalardı bugün burada bizimle beraber olması muhtemel isimler vardı. Bugün malum sebeplerle aramızda olmayan değerli yöneticilerimiz Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan’ın sizlere selamlarını iletirken, onlara da en kısa zamanda aramıza dönmeleri umuduyla dualarımızı gönderiyorum” dedi.

İftar sonrası yazarlara Haber 7 Kitap sayfasının startejik ortağı İlknokta.com’un temin ettiği kitaplar diş kirası olarak takdim edildi…

HABER 7 BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

İnternet haberciliğinin lokomotif sitesi olarak her zaman ilkleri gerçekleştiren Haber 7, güçlü yazar kadrosuyla da sektörde kendini ayrı bir yerde tutmayı başarırken ilklere imza atmayı da sürdürüyor.

Sadece İnternet medyacılığının değil belki de basın camiasının en büyük yazar kadrosuna sahip olan Haber 7.com her ay belli bir tarihte kahvaltı yazar buluşmaları gerçekleştirerek, bunu gelenekselleştirmeye çalışma kararı aldı.

Buna göre tüm Haber7 yazarları, her ay belirlenen mekânda belirlenen tarihte sabah kahvaltısına davetli. İşi olmayan ve vakti müsait olan yazarlar kâh 5 kişi kâh 50 kişi her ay periyodik olarak buluşup, birbirleri ile söyleşme fırsatı bulacaklar. Buluşmalarda her ay Haber 7 yazarlarından birisinin kaleme almış olduğu kitap hediye edilecek…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Murat Erturk 12 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 bir ayrıcalıktır. Bugüne kadar dindar insanlar hep medyada geride kaldı. Haber7, dindar insanların internet haber siteciliğindeki yüz akı oldu. Üstelik, dindar, ateist, gayrimüslim, alevi,sünni,Türk - Kürt demeden tüm topluma hitap etmeyi de beceriyor. Allah oruçlarınızı da hizmetlerinizi de kabul etsin. Hapisteki aile üyelerinize de kavuştursun.
    Cevapla
  • yakup karaman 12 yıl önce Şikayet Et
    dualarimiz onlarla. su mübarek ramazan ayinda bir iftira sonucu cezaevinde günlerini geciren bu muhterem insanlara allahü teala yardim etsin güc versin dualarimiz onlarla er gec gercekler ortaya cikacaktir,bu insanlarda sevdiklerine kavusacaktir
    Cevapla
  • ecrin 12 yıl önce Şikayet Et
    ... mehmet ali hoca'mmmm sizi çok seviyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor