Mısır halkı için 'Uzaylılar'dan yardım istiyorlar

Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşim Arap Emirlikleri'nden umudunu kesen bir grup Mısır için artık 'Uzay'dan ve Uzaylılar'dan yardım talep ediyor...

Mısır halkı için 'Uzaylılar'dan yardım istiyorlar
Mısır halkı için 'Uzaylılar'dan yardım istiyorlar
GİRİŞ 19.08.2013 14:34 GÜNCELLEME 19.08.2013 22:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

'Dil, din, ırk, cinsiyet gözetmeksizin İNSANLIĞIN barış ve huzur içerisinde yaşayabilmesi için birlik olma zamanı!' sloganıyla yola çıkan bir grup genç Mısır'da yaşanan katliama dünya basının ve Batı'nın sessiz kalmasını ilginç bir yolla protesto ediyor.

Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşim Arap Emirlikleri gibi katliama sessiz kalan ülkelerden umudunu kesen topluluk sesini 'uzaya' duyurmaya çalışıyor. Grup açıktıları internet siteden mesaj yayınlayarak 'Uzaylılar'dan yardım istiyor.

Projeye destek vermek isteyen kullanıcılar R4BIA.us adlı internet sitesine girerek 'Uzaylılara' göndermek istediği mesajı paylaşabiliyor.

'SIRA DIŞI BİR ÜMİDE BEL BAĞLADIYSAK ŞUÇ KİMİN?
Paylaşılan mesajlar hem Mısır'da darbe karşıtı göstericilere destek olup seslerini herkese duyurmuş hem de sessiz kalan dünyaya R4BIA konseptiyle ortak bir tepki göstermiş oluyor.




R4BİA.US HAKKINDA
http://r4bia.us/ özellikle gelen şehit haberleriyle uykusuz ve gözyaşları içinde kalan bir grup gencin yaşanan antidemokratik harekete, bunun ötesinde yaşanan katliama tepki olarak ortaya çıkardıkları bir sosyal sorumluluk projesidir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda kime yardım edeceklerini şaşırdılar. Dünyanın azalan manyotosferini mi tamir etsinler, Rusyanın çernobil kaza etkilerini mi temizlesinler yoksa ilk temas için hala kendilerini mi tanıtsınlar onlarda kafayı yediler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı