Attığı tek tweetle Türkiye rekoru kırdı

İzmir'de sosyal medya danışmanlığı yapan üniversiteli Alaattin Çağıl, bir rekora imza attı.

Attığı tek tweetle Türkiye rekoru kırdı
Attığı tek tweetle Türkiye rekoru kırdı
GİRİŞ 23.09.2014 16:55 GÜNCELLEME 23.09.2014 17:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alaattin Çağıl'ın attığı bir tweet yaklaşık 64 bin kişi tarafından retweetlendi, 78 bin kişi favorilerine ekledi. Türkiye retweet rekoru kıran İzmirli genç, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

Yaşar Üniversitesi Gıda Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Alaattin Çağıl geçtiğimiz günlerde "Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem. Fakat bir köpek bir insanı sevmezse, o köpeğin hislerine güvenirim" diye tweet attı. Aynı zamanda sosyal medya uzmanı ve danışmanı olan Çağıl'ın attığı tweet yaklaşık 64 bin kişi tarafından retweetlendi, 78 bin kişi de favorilerine ekledi.

ALEX'İN REKORUNU KIRDI

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex'in attığı ve 60 bin kez retweet edilen veda mesajını geçerek Twitter'da yeni retweet rekoru kıran Çağıl'ın 500 bine yakın takipçisi var. Hayvanseverliği ile tanınan Çağıl attığı tweetle ilgili şunları söyledi: "Hayvanlarla aramda çok farklı bir ilişki var.

Özellikle köpeklerle. Bu mesaj'da böyle çıktı. Sonrasında twitter'dan attığım mesaj rekoru getirdi. Söz gerçekten de derin anlamı olan bir söz" Yazdığı tweetin bu kadar çok retweet edilmesini kendisinin de beklemediğini belirten Çağıl, "Rekor için yapılmış bir hareket değildi. Kendiliğinden gelişti. Yani açıkçası ben de bu ölçüde patlama beklemiyordum. Attığım mesajın karşı tarafça anlaşılması ve etkileşim olması bu işin en zevkli yanı" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    BAK ŞİMDİ NASIL ŞARTEL ATTIRYORLAR!. Yaw biraderim madem o kadar uzamndın da (Sosyal Medya Uzmanı-Danışmanıymış ya,artık ne halt oluyorsa...) neden Gıda bölümünde okuyorsun? Alattin bak git,giitt!
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ya çok merak ediyorum. saçma sapan tweet face vs dedikleri olmasa o akıllı denen telefon vs ler ne işe yarardı? bence ülkemde seviyesizlik diz boyu çalışmak özel bir birikim istemiyor sanki ..okullarda seviye yerlerde neymiş okuldan kaçırmayalım diğer çocukları yok kardeşim okumayan gitsin ne geliyorsa kaliteszlikden..yüksek kalite eğitim ilk ortaokul da dahil burdan başlıyor olmalı bak adam askerden sonra işe girerim ee sonra o ne yapat tweet atar face de yazar ver eğitimi üst düzey iş bilgi ve beceri gerektiren sanayii kur da uğraşsın gene tweet mweet ile bak batılı nasıl kullanıyor biz asıl kullanıyoruz SEVİYE ARTACAK OKULDA BAŞKA ÇARE YOOOK.
    Cevapla
  • kafalar kumdan çıksın 9 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel. Bir tanede benden kız çocuğu hayırlı evlet derler."O ERKEĞİN ASALETİNDENDİR" erkek çocuğu hayırsız evlat derler."O DA KADININ ASALETSİZLİĞİNDENDİR"
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı