Steam'e dev güncelleme

Popüler dijital oyun mağazası Steam, tarihinin belki de en büyük değişimini yaşıyor!

Steam'e dev güncelleme
Steam'e dev güncelleme
GİRİŞ 25.09.2014 11:10 GÜNCELLEME 25.09.2014 11:10

Valve, dijital mağazası Steam'de büyük değişiklikler yapıyor. "Daha akıllı bir mağaza, sadece size özel" sloganıyla ortaya çıkan güncellemenin, 2012'deki Big Picture Mode'dan sonra Steam'e gelen en büyük yenilik olduğundan şüphe yok.

Yeni sayfanın üst tarafında gösterilen "Yeni yayımlar ve son güncellenenler" gibi öğeler artık özelleştirilebiliyor. Arama işlevi ise Steam Tag'lerinden faydalanacak şekilde güncellenmiş. Örneğin sadece co-op oyunları aramanız veya Oculus Rift destekli oyunları aramanız mümkün. Sonuçlar her zaman kusursuz olmasalar da, şimdiye kadar pek işe yaramayan arama işlevi seviye atlamış görünüyor.

Giriş sayfasının altında ise artık kişiselleştirilmiş öneriler gösteriliyor. chip.com.tr'nin haberine göre bu öneriler, istek listenizi, sık oynadığınız oyunları, arkadaşlarınızın oynadığı oyunları ve hatta sadece görüntülediğiniz oyunları temel alıyor. En iyi yenilik ise Steam'in sahip olduğunuz oyunları takip etmesi. Bu sayede örneğin kitaplığınızdaki Portal 2 için tekrar satın alma önerileri almıyorsunuz.

Yenilikler bunlarla da sınırlı değil. Örneğin Steam'in size önerdiği 12 oyunu istek listenize ekleyebiliyor, oyunla ilgilenmiyorsanız onu atlayabiliyor ve yeni öneriler alabiliyorsunuz. Geçtiğimiz sene devamlı olarak küçük güncellemeler alan Steam, bu güncellemeyle birlikte dev bir adım atmış görünüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!