İşte internetin en tehlikeli ünlüleri

Sekizincisi yapılan yıllık araştırma, internette en çok müzisyen ve komedyenler için arama yapıldığını gösteriyor.

İşte internetin en tehlikeli ünlüleri
İşte internetin en tehlikeli ünlüleri
GİRİŞ 15.10.2014 09:35 GÜNCELLEME 15.10.2014 09:35

Amerika'da geç saatlerde yayınlanan Jimmy Kimmel Live programının sunucusu Jimmy Kimmel, McAfee'nin çevrimiçi aranabilecek en tehlikeli ünlüler sıralamasında en üstte yer aldı. McAfee üst üste sekiz yıldır,İnternet üzerindeki en riskli kişileri ortaya çıkarmak amacıyla popüler kültürün en ünlü isimlerini araştırıyor. McAfee Most Dangerous CelebritiesTM araştırmasında elde edilen sonuçlara göre, arama yapmak için en tehlikeli isimler arasında komedyen ve müzisyenlerden derlenmiş bir grup var.

McAfee gizlilik baş yetkilisi Michelle Dennedy, "Ünlülerin isimleriyle birlikte 'video' ve 'resim' kelimeleri internet üzerinde en çok aranan terimlerden," diyor. "İnternet korsanları, tüketicilerin ünlülerle ilgili en güncel haberlere erişme ihtiyacını kullanıyor; insanları cihazlarına zarar verebilecek ve kişisel verilerini tehlikeye atabilecek sitelere yönlendiriyor. Tüketicileri, hem kendilerini hem de cihazlarını güvende tutmaları için gereken bilgilerle donatmak istiyoruz."

Jimmy Kimmel ile ilgili Yapılan Neredeyse Her Beş Aramadan Birinin Kötü Amaçlı bir Siteye Düşme Olasılığı Var

McAfee tarafından yapılan araştırmada, en yeni Jimmy Kimmel resim ve indirmeleri hakkında arama yapıldığında, casus yazılım, adware, spam, phishing, virüsler ve diğer kötü amaçlı yazılımlar gibi çevrimiçi tehditler konusunda yapılan testleri pozitif çıkan bir web sitesine düşme olasılığı %19'dan fazla oluyor.

Bu yıl yapılan araştırmaya göre, yüzde olarak en yüksek risk taşıyan ilk 10 ünlü aşağıda:

Tehlikeli Derecede Komik Erkekler & Kadınlar

Jimmy Kimmel'ın yanı sıra (No. 1), Chelsea Handler (No. 9), Jimmy Fallon (No. 12), Adam Sandler (No. 14), Jason Segel (No. 19), Wee Man (No. 35) ve Cameron Diaz (No. 41) sıralamada ilk 50'de yer alıyor.

Country ve EDM Sanatçıları Dans Ederek Zirveye

Yükselen popüler müzik türlerinin temsilcileri, country müzik yıldızları ve elektronik dans müziği (EDM) sanatçıları sıralamada ilk 50'yi dolduruyor. İlk 50'ye dört müzisyen girerken, ikisi ilk 10'da yer alıyor: Armin van Buuren (No.2) ve Blake Shelton (No.6). Listedeki diğer müzisyenler arasında Calvin Harris (No. 17) ve Carrie Underwood (No.47) da var.

Zirvedekiler Tehlike Bölgesine Yuvarlanıyor

Bu yıl, rap, hip hop ve R&B'de hit şarkıların sahibi bir çok sanatçı ilk 20'ye girdi: Ciara (No. 3), Flo Rida (No. 4), 50 Cent (No. 13), Cheryl Cole (No. 16) ve Iggy Azalea (No. 20). İlk 50'yi ısıtan diğer süper starlar ise Jason Derulo (No. 24), Jay Z (No. 26), Chris Brown (No. 28), Paul McCartney (No.29), Jennifer Lopez (No. 31), Pitbull (No. 34), Jessie J (No.44), Rihanna (No.45), Justin Timberlake (No.46) ve Pharrell Williams (No. 49) oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!