Türkiye 4G'ye hazır

Turkcell, dördüncü nesil telekomünikasyon hizmetleri vizyonunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Türkiye 4G'ye hazır
Türkiye 4G'ye hazır
GİRİŞ 23.10.2014 09:30 GÜNCELLEME 23.10.2014 09:30

Turkcell Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, 4G destekli cihaz sayısının giderek arttığına ve dünyada 112 ülkede 4G teknolojisinin kullanılmaya başladığına dikkat çekti.

Turkcell, geleceğin teknolojilerini müşterileri ile buluşturmak için yatırım ve çalışmalarını sürdürüyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdiği bir toplantıyla dördüncü nesil telekomünikasyon hizmetleri (4G) vizyonunu tanıtan Turkcell, aynı zamanda basın mensuplarına 4G hızını bizzat deneyimlemeleri için imkân sundu. 

KURUÖZ: TÜRKİYE’NİN 4G İÇİN GÜCÜ VAR

Gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Turkcell Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz şunları söyledi: “4G büyük bir hızla dünyaya yayılıyor. Bugün Global Mobil İletişim Hizmeti Sağlayıcılar Birliği’nin (GSA) verilerine göre dünyada 112 ülke 4G’ye geçmiş durumda. 331 LTE şebekesinde 280 milyon kullanıcı 4G hızından faydalanabiliyor. Dünyada şu anda 1889 adet 4G destekli terminal bulunuyor. Artan data talebini de göz önüne aldığımızda 4G’ye geçişin önünde bir engel görmüyoruz. Turkcell’in ve Türkiye’nin insanımıza bu olanağı sunacak gücü var. 4G’ye hazırız ve sürecin başlamasını bekliyoruz. "

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?