Youtube'ta 4.1 milyar kez izlendi!

Felix Kjellberg'in PewDiePie kanalı 4.1 milyar kez izlendi...

 Youtube'ta 4.1 milyar kez izlendi!
Youtube'ta 4.1 milyar kez izlendi!
GİRİŞ 17.01.2015 13:40 GÜNCELLEME 17.01.2015 14:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiliz oyunsever Felix Kjellberg'in PewDiePie kanalı 4.1 milyarlık izlenme sayısıyla 2014'te Youtube'un en çok izlenen kanalı oldu. Video analiz firması OpenSlate verilerine göre kanala geçtiğimiz yıl 33 milyon kişi üye oldu. Kjellberg yeni çıkan oyunları test edip yorumlayarak özellikle de gençlerin takip ettiği bir isim haline geldi.

Geçen yılın genelinde PewDiePie'ı çocuklara yönelik DC Toys Collector takip etti. DC Toys Collector'un yüklediği videolar 2014'te 3.3 milyar kez izlendi.

Bu iki kanalı dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin kanalı takip etti. Katy Perry'nin videoları 2.4 milyarlık izlenme rakamına ulaştı.

Bu isimlerin dışında Shakira videoları 2 milyar, Jimmy Fallon videoları ise 1.7 milyar kez tıklanarak Youtube'un önce çıkan isimleri oldu.

Youtube'la ilgili bir başka dikkat çeken veri ise popüler oyun Minecraf ile ilgili kanalların izlenme oranları oldu. Sadece Minecraft videoları yayımlayan Stampy'nin videoları 2.2 milyar, The Diamond Minecraft'ın videoları ise 1.7 milyar kez izlendi.

YORUMLAR 5
  • Nara 9 yıl önce Şikayet Et
    Geldiği noktaya gelmek hiç de kolay değil. Yaptığı şey bir çok işten daha zor ve yorucu. Ama popüler oldu parayı buldu.
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar popüler olacağını tahmin etmemişti herhalde
    Cevapla
  • Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne?
    Cevapla
  • orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    youtube da yüzlerce oyun videosu yayınlayan kanal var fakat bu adam inanılmaz eğlenceli yorumluyor. başkasının oynadığı oyunu izlemek ancak bu kadar zevkli olabilir.
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu delikanlının sırf YouTube videolarıyla milyon dolarlar kazandığından haberin yok sanırım. Çocuğun İngilizce konuşması ve bütün gün oyun oynaması dışında yaptığı hiçbir şey yok. İnternet cafelerde ömrünü çürüten gençlere belki örnek olur, ne dersin?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam