Türk hacker Papa'ya cezayı verdi

Papa Francis'in 'Sözde Ermeni Soykırımı'na ilişkin açıklamalarına tepki gösteren Türk korsanı Vatikan'ın resmi internet sitesini hackledi.

Türk hacker Papa'ya cezayı verdi
Türk hacker Papa'ya cezayı verdi
GİRİŞ 15.04.2015 12:47 GÜNCELLEME 15.04.2015 13:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Pazartesi günü siber saldırıya uğrayarak kapatılan Vatican.va sitesi, Salı sabahı kullanıma açıldı. Türk Hack Team'a üye THTHerakles isimli Türk hacker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Papa'dan özür beklediğini dile getirdi.

Katoliklerin dini lideri Papa Francis, 1915 olaylarının 100. yıl dönümü nedeniyle Pazar günü Vatikan’da bulunan Aziz Petrus Bazilikası'nda düzenlediği ayinde yaptığı konuşma sırasında, "Son yüzyılda insanlık üç büyük trajedi yaşamıştır. İlk trajedi olan 20. yüzyılın ilk soykırımı Ermeni toplumuna yapılmıştır” demişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • ozkayalar 8 yıl önce Şikayet Et
    siz hırıstiyanların ve Yahudilerin Müslüman soykırımlarının seceresini çıkart bu yüz yıl değil yüz yıl son 20 yıldaki cinayetlerinizin sayısı ne kadar?ortadogu ,afrika,bosna,çeçenistan,afkanistan vs.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Osman öztürk Hz Ömer döneminde nazar boncuğumu vardı? Gözleri nazar boncuğu gibiymiş, Nerden çıkarıyorsunuz böyle safsataları
    Cevapla
  • bedo 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogru bir keşif
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl ismi Ebu Osman Amr bin Bahr el-Kinani olan dünyanın ise El-Câhiz olarak tanıdığı ünlü edebiyatçı ise Hz. Ömer'in “Türkler ne yaman bir düşmandır. Onların (düşmanlarına) verecekleri (ganimet) çok az, alacakları ise pek çoktur” dediğini rivayet eder. Yine ilk dönem İslam âlimlerinden fıkıhçı Nuaym Bin Hammad Hz. Ömer'in “Yüzleri deriden kalkan gibi yuvarlak ve geniş, gözleri sanki nazar boncuğu gibi olan kavimlerden çekininiz. Onlar size ilişmedikçe siz de onlara ilişmeyiniz" diyerek işaret ettiği Türkler ‘in sancağı ikinci defa devralacağını bilen BATI teyakkuzda. Türkiye nefes almasın diye her yol deneniyor !
    Cevapla
  • esma 9 yıl önce Şikayet Et
    ayasofya ibatete acmalisiniz.her yalanin bir bedeli olmali ve bunu acikca söylenmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti