Yeni Twitter virüsü kullanıcıları tehdit ediyor!

İnternet korsanları yine iş başında! Twitter'da ortaya çıkan bu virüs internet kullanıcılarını tehdit ediyor. İşte Twitter virüsü detayları.

Yeni Twitter virüsü kullanıcıları tehdit ediyor!
Yeni Twitter virüsü kullanıcıları tehdit ediyor!
GİRİŞ 15.06.2016 19:23 GÜNCELLEME 15.06.2016 19:23

Her geçen gün internet kullanıcılarını tehdit eden virüsler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa Twitter kullanıcıları tehdit altında. Twitter'da bugün ortaya çıkan virüs, kullanıcıların hesap bilgilerini ele geçirmeyi hedefliyor.

Twitter'da kullanıcılar hesaplarına gelen özel mesaj yoluyla tehdit altında. Bu mesajda 'Hesabınız kilitlenecek' ya da 'hesabınız askıya alınacak' şeklinde bildirimlerde bulunularak, kullanıcının söz konusu mesaj içerisinde bulunan linke tıklaması teşvik ediliyor.

Kullanıcı linke tıkladığında karşısına Twitter giriş sayfası çıkıyor. Ancak bu sayfa tamamen sahte ve hesabın ele geçirilmesi için kullanılıyor.

Söz konusu sayfa üzerinde bulunan 'Kullanıcı Adı' ve 'Şifre' alanları doldurulup, 'Giriş yap' butonuna tıklandığında ise tüm bilgiler bilgisayar korsanlarının eline geçiyor.

Kullanıcıların hesap bilgilerini ele geçirmeyi hedefleyen korsanların, gönderdikleri linki araştırdık. Söz konusu link kaynağının 'recepmehmetuysal.com' domain adresi olduğunu tespit ettik.

Eğer bu şekilde bir mesaj aldıysanız ve mesaj içerisindeki linke tıkladıysanız DERHAL şifrenizi değiştirmenizi öneririz. Öte yandan bu mesajı alan kullanıcıların KESİNLİKLE mesaj içerisinde bulunan linke tıklamamalarını öneririz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık