4.5G'ye ücretsiz geçiş ne zaman sona eriyor?

TEDER Başkanı Serhat Özeren, 4.5G'ye ücretsiz geçiş konusunda uyarıda bulundu.

4.5G'ye ücretsiz geçiş ne zaman sona eriyor?
4.5G'ye ücretsiz geçiş ne zaman sona eriyor?
GİRİŞ 17.09.2016 13:24 GÜNCELLEME 17.09.2016 13:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Telekomünikasyon, İnternet ve Bilgi Teknolojileri Derneği (TEDER) Başkanı Serhat Özeren, 4,5G teknolojisinde SIM kart değişiminin bu yılın sonuna kadar ücretsiz olacağını belirtti.

Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4,5G teknolojisine 1 Nisan itibarıyla geçildiğini anımsatarak, Türkiye'de 73,6 milyon mobil aboneden 38,6 milyonunun yüksek mobil internet hızı ve daha fazla data kapasitesi sunan 4,5G'yi seçtiğini söyledi.

SON GÜN 1 OCAK 2017

Mobil haberleşme hızını 3G'ye göre 10 kat artıran bu teknolojiden yararlanmanın en önemli koşullarından olan SIM kart değişiminin operatörler tarafından yıl sonuna kadar ücretsiz yapılacağını anlatan Özeren, "1 Ocak 2017 itibarıyla ise operatörler tercihlerine göre SIM kart değişimini ücretlendirebilecek. Bu nedenle aboneler, SIM kartlarını ücretsiz değiştirmek için acele etsin" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • taşıma 7 yıl önce Şikayet Et
    hat taşıma yapınca sim kartı bedava veriyorlar zaten voda sim kart bozuldu yenisi için 15 tl istediler bimcell yaptım bedavadan sim aldım voda geri dön diye mesaj yağmuruna tutuyor döndüm desem voda da bedava sim verecek bimcell daha iyiymiş telefonun pil ömrü 2 katına çıktı voda çok pil yakıyor
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 7 yıl önce Şikayet Et
    4.5 değil 4g.4.5 g diye bir şey yok.ve türkiyede 4g hizmeti berbat.şu an geçmenin bir mantığı yok.hız olarak 3gden hiçbir farkı yok.sadece indirme hızı yüksek.tam bir para tuzağı
    Cevapla
  • neco 7 yıl önce Şikayet Et
    kim demiş ücresiz diye ,kartı değiştirirken alıyorlar parayı
    Cevapla
  • hye 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz hızlı değil ucuz limitsiz internet istiyoruz.
    Cevapla
  • ayhankorkmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan adamın telefonu 3g bile değil sadece internete bağlana biliyor E veya H yazıyor ekranda ve de bizim 4.5 g den daha iyi erişimde, geçsen ne olacak ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"