Antalyalı imam Facebook'a rakip oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde görev yapan imam, yerli paylaşım sitesi kurdu.

GİRİŞ 28.12.2016 13:51 GÜNCELLEME 28.12.2016 14:56
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

www.enfal46.com isimli sitenin, facebook ve twitter'a alternatif olacağını söyleyen imam Hasan Tekin, halen kullanımda olan sosyal paylaşım sitelerinin yabancılara hizmet ettiğini ve istihbarat topladığını ileri sürdü.

Sitenin isminde Enfal suresinin 46’ncı ayetinden esinlenildiğini dile getiren Tekin, ayetin Türkçe anlamının da sitenin giriş sayfasına konulduğunu ifade etti. Mevcut siteleri Türk ve İslam karşıtı ülkelere istihbarat toplamakla suçlayan Antalyalı imam Hasan Tekin, Müslümanların da bu sitelere dahil olduğunu, ancak şimdi farklı bir alternatifleri bulunduğunu belirtti. Uzun zamandır aklında olan projesini daha önce hayata geçirmek için bir kaç defa teşebbüs ettiğini ancak yazılım konusunda sıkıntı çektiğini söyleyen Tekin, tutmayacağı endişesiyle de bilgisayarcıların bu konuya uzun süre sıcak bakmadıklarından yakındı.

Uzun uğraşlar sonunda yazılımı alıp siteyi faaliyete geçiren ve herkesi siteye üye olmaya davet eden Hasan Tekin, sitenin tamamen yerli ve milli olduğunu ve ülkenin gündemini belirleyeceğini iddia etti. Tekin “Bizim bu sitemiz Allah’ın izniyle birlik beraberliği ve kardeşliği anlatan bir sosyal medya olacak. Bu site büyüyen Türkiye'yi küçültmek isteyen iç ve dış düşmanlara karşı inanılmaz mücadele verecektir. İslam adına, Türkiye'miz adına insanlarımızı yönlendirecek tek ve ilk site olacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR 48
  • melis 7 yıl önce Şikayet Et
    ModaSky sitesi çoktan çıktı arkadaşlar
    Cevapla
  • Hakan Köse 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda çalışmıyor :(
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel denemeler güzel başlangıçlar ama önce devletimizin yapması gerekenler var. Dünya çapında internetin idare edildiği ve verilerin depolandığı 5 merkez var. 6. sını biz kurup kendi internetimizi kendimiz yönetmediğimiz sürece yeterince milli olamayız. Bunu şuna benzetebiliriz. kendi paranızla otobüs alıp bir turizm şirketinde çalıştırmaya başlıyorsunuz. Ama otogar turizm şirketinin ikramlar turizm şirketinin yakıt aldığınız istasyon turizm şirketinin dinlenme tesisleri turizm şirketinin. 50 koltuktan on tanesi size ya kalıyor ya kalmıyor. Üstelik gönderdiği güzergahı da sen seçemiyorsun. Bunun gibi.
    Cevapla
  • Osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce yerli arama motoru biran evvel oluşturulmali
    Cevapla
  • nedim 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum hocamıza face tvettera bende güvenmiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!