Türk hackerlardan Hollanda çıkarması!

Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.

Türk hackerlardan Hollanda çıkarması!
Türk hackerlardan Hollanda çıkarması!
GİRİŞ 13.03.2017 17:15 GÜNCELLEME 13.03.2017 17:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya engel çıkaran ve Hollanda’da yaşayan vatandaşlarımıza yapılan kötü muameleye karşı Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi.

Hollanda'nın bütün devlet sitelerine büyük saldırıyı gerçekleştirdiğini duyuran ve yüzlerce Hollanda sitesini hackleyen Cyber Warrior Akıncılar grubu, hackledikleri sitelere Türkçe ve İngilizce olarak; hacklenen sitelerin anasayfasına Türk bayrağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koyup "Ey Avrupa, Siz demokrasi insan hak ve özgürlüklerinden bahseder durursunuz ama Büyük Türkiye korkunuz gerçek yüzünüz olan sömürgeci, ırkçı ve faşist haçlı zihniyetinizi ortaya çıkardı. Biz OSMANLI'yız, Biz TÜRKİYE'yiz, Biz AKINCILAR'ız" şeklinde mesaj bıraktı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akıncılar grubu, "Hollanda'nın bütün sistemleri devlet ve kurum siteleri hedefimizde bu saldırılarla onların hayatları felç edeceğiz. Eğer bize huzur vermeyeceklerse onlar da huzur içinde yaşayamayacaklar" dedi.

YORUMLAR 4
  • çerkez ethem 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal sizlere yiğitler
    Cevapla
  • ripnet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş bu işin şakası olmaz, ripenet hollanda'da, isteseler değil Türkiye'nin tüm avrupa'nın internet trafiğini kilitleyebilirler.
    Cevapla
  • Cengiz Han 7 yıl önce Şikayet Et
    Hollandanin okyanus altinda fiber kablolari varda bilmiyormuyuz yoksa.. birak Allah askina Türkiyede 80 milyonun hergün yaptigi diski Hollanda dan büyük yer kaplar.. Onlara Türkiyenin icislerine ve referanduma karisma hakkini kim veriyor. Haddini bilsin ve demokrasiyi ögrensinler.. iclerindeki fasist irkci ve sömürgecio canavar fiskiriyor.. Türkiye ellerinden kurtulacak diye degilmi bütün korku..
    Cevapla
  • ahmet eklu 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi git len asla öyle bir şey yapamazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi