Facebook'ta görüntülü nasıl konuşursunuz?

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, ünlü sosyal ağı değiştirecek yeni bir özelliği dün akşam açıkladı. Skype ile yapılan ortaklık sayesinde artık Facebook'ta kameralı sohbet mümkün.

Facebook'ta görüntülü nasıl konuşursunuz?
Facebook'ta görüntülü nasıl konuşursunuz?
GİRİŞ 07.07.2011 14:00 GÜNCELLEME 07.07.2011 14:00

750 milyon üye sayısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook daha da fazla büyümek istiyor. Yavaş yavaş internet kullanıcılarının doygunluğa ulaştığı Facebook'u kurtarmak için başta Mark Zuckerberg olmak üzere tüm yönetim yeni projeler için milyon dolarlar yatırmaya başladı.

Bu projelerden en çok merak edileni olan kameralı sohbet özelliği dün Mark Zuckerberg tarafından açıklandı.

Facebook Sohbeti Kullanmayı Öğrenin


Kameralı Sohbetin Nasıl Çalıştığını Görmek İçin Tıklayınız

Adına filmler yapılan dünyanın en genç zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg, bu sistemle birlikte Facebook'un rakiplerini ezip geçmesini bekliyor.

Facebook yönetimi, site üzerindeki sohbet özelliklerini artırarak kullanıcı sayısını ikiye katlamak istiyor. Zuckerberg'in piyasadan silmek istediği ilk rakip ise Google olacak.

Google'ın sunduğu görüntülü konuşma ve grup sohbet özelliklerini baltalayan yeni Facebook özelliklerini kullanmak ister misiniz?

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net adım adım bu sistemin nasıl çalıştığını anlattı.

Nasıl Aktif Olur?

Bu sistemi kullanmak için ilk önce Facebook'un sohbet özelliğini aktif etmeniz lazım. Sistemi çalıştırmak için bu sayfaya girin ve karşınıza gelen sayfada 'kullanmaya başla' seçeneğine tıklayın.

Konuşma İçin Gerekli İşlemler

Görüntülü konuşma işlemini gerçekleştirmek için sohbet listenizden bir arkadaşınızı seçin. Onun profilinde sağ üst köşede bulunan kamera işaretine tıklayın. Bu işaret sizi gerekli programa yönlendirecektir.

(ShiftDelete.Net)

Facebook görüntülü sohbet özelliğini kullanmaya başladınız mı? Artık bir sohbet programı yerine Facebook'u kullanır mısınız?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı