Isparta

30 Ağustos Zafer Bayramı

15:11 28 Ağustos 2015
30 Ağustos Zafer Bayramı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 30 Ağustos Zaferi'nin zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlık olduğunu bildirdi. 

Günaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak, işgalcileri ve hayallerini vatan topraklarından defettiği muazzam bir stratejik hamlenin yıl dönümünde olduklarını kaydetti.

Tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk milletinin 93 yıl önce kazandığı büyük zaferle emperyalist mihraklara unutamayacakları bir ders verdiğini belirten Günaydın, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin kudretini açıkça ortaya koyduğunu vurguladı. 

Günaydın, şunları kaydetti.

"Şehit kanıyla esaretin suru yıkılmış, muhteşem bir inanmışlık ve fedakarlık öncülüğünde aziz millet varlığı giydirilmeye uğraşılan kefeni yırtıp atmıştır. Bu haliyle 30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlıktır. Kökeni, memleketi, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini göstermişlerdir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.