Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç

15:35 03 Ekim 2015
AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç

 AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Bugünkü parlamentoda iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. Diğer partilerin bırakın iktidarı koalisyon ortağı dahi olmak istemediklerini geçtiğimiz aylarda hep beraber gördük" dedi. 

Bilgiç, Isparta'daki bir otelde partililerle bir araya geldiği toplantıda 7 Haziran sonrası muhalefet partilerinin ısrarla koalisyon kurmaktan uzak durduğunu, İktidar olmaktan kaçındığını söyledi. 

Muhalefetin iktidarın ağırlığını taşımak istemediğini savunan Bilgiç, "Yeniden seçime gidiyoruz. Bir yandan kararlı bir biçimde hem demokratikleşme ve insan hakları milli birlik ve kardeşlik projemiz düşünce, fikir ve inanç üzerindeki yapmış olduğumuz reformlar devam ediyor, diğer taraftan da çeteler ve terör örgütleri ile olan mücadelemiz kararlı bir biçimde devam ediyor" dedi.

Her partinin seçimlere girerken iktidar olma mücadelesinin olması gerektiğini anlatan Bilgiç, şöyle konuştu:

"Siyasi partilerin var oluş gereği budur. Bugünkü parlamentoda iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. Diğer partilerin bırakın iktidarı koalisyon ortağı dahi olmak istemediklerini geçtiğimiz aylarda hep beraber gördük. Böyle bir tablo içerisinde milletten ve millete hizmetten kaçan sadece söylem üretip bunu eyleme dökmeyen partiler inanıyorum ki 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır. Bugün burada görmüş olduğunuz bu tablo bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızın çoğunlukla burada olmaları da bunun önemli bir göstergesidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.