Isparta

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

16:03 27 Ekim 2015
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Bizler bugün her günden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Bugün her günden daha çok zenginleşmek ve gelişmek zorundayız" dedi. 

Başdeğirmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin aydınlık geleceği için herkesin görevinin, vatanın sahipsiz olmadığını göstermek olduğunu belirtti. Son günlerde yaşanan terör olayları karşısında millet olarak daha çok birlik ve beraberliğine ihtiyaç olduğunu kaydeden Başdeğirmen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bizler bugün her günden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Bugün her günkünden daha çok zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Aziz Türk milletinin huzurunda bir kez daha yinelemek isteriz ki biz, son günlerde canımızı yakan, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden terör belasına karşı yürütülen haklı mücadelenin sonuna kadar yanındayız. Tarih, terörizmi yol seçenlerin hiçbir dönemde kazanmadığını gösterdiği halde, yapılan insanlık dışı saldırılar, yapanlarla destekleyenleri aynı bataklığa gömecektir. Yüce Türk milletine terörle istediklerini kabul ettirebileceklerini sanan zavallıları Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde Türkiye’nin tarihini bir kez daha okumaya davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.