Isparta

Isparta'da MOBESE'ye yansıyan trafik kazaları

15:37 12 Ocak 2016
Isparta'da MOBESE'ye yansıyan trafik kazaları

Isparta'da meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, geçen yıl meydana gelen ve MOBESE kameralarınca kaydedilen bazı kazaların görüntülerini, kamuoyuyla paylaştı.

Görüntülerde, İstanbul Caddesi Çünür Kavşağı'na yan yoldan girmek isteyen bir otomobil ile kavşaktan geçen başka bir otomobilin çarpışması görülüyor.

MOBESE'ye yansıyan başka bir görüntüde Karayolları Kavşağı'nda seyreden otomobilin, kaldırıma çıkıp, refüjdeki ağacı devirmesi yer alıyor. Komando Kavşağı'nda ise kırmızı ışıkta bekleyen bir tırın dorsesinin kapağının açılması sonucu damacanaların yola dökülmesi kameralara yansıdı. 3013 Sokak'tan 108. Cadde'ye dönmek isteyen otomobilin, motosiklete çarpması da kameralar tarafından kaydedildi.

Vatan Mahallesi'ndeki kazanın görüntüsünde de bir minibüse yan yoldan gelen otomobilin çarpması görülüyor.

Mimar Sinan Caddesi'nde bir otomobilin yolun karşına geçmek isteyen kadına çarpması, Gölcük yolunda iki otomobilin çarpışması da kameralarca görüntülendi.

Bu arada, görüntülerde Doğtaş Kavşağı'nda yaşlı bir kadının akan trafik içerisinde araçların ortasından yürümesi de yer aldı. Sürücülerin tepkilerine aldırış etmeden yaklaşık 1 dakika İstanbul Caddesi'nde yürüyen kadın, daha sonra yolun karşına geçti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.