Isparta

Polisten huzurevine "TOMA'lı" ziyaret

13:51 27 Nisan 2016
Polisten huzurevine "TOMA'lı" ziyaret

Isparta'da huzurevini ziyaret eden çevik kuvvet ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile huzurevinin bahçesindeki ağaçları suladı.

Isparta Emniyet Müdürlüğünce, kent güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra halkla olan iletişiminin güçlendirilmesi için de çalışmalar yürütülüyor.

Bu kapsamda genellikle toplumsal olaylarda görevlendirilen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polisleri, Isparta Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarete TOMA ile giden polisler, ilk olarak TOMA ile huzurevinin bahçesindeki ağaçları suladı.

Daha sonra yaşlılara TOMA hakkında bilgi veren polisler, huzurevindeki 2 kişiyi araca bindirdi ve nasıl çalıştığını gösterdi.

Ardından huzurevi salonunda yaşlılarla bir araya gelen polisler, yaşlılarla sohbet ederek birlikte fotoğraf çektirdi.

Isparta Huzurevi Müdürü Alperen Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1977'de kurulan huzurevinde şu anda 32 kişinin kaldığını söyledi.

Huzurevinde yaşlılara her türlü hizmeti verdiklerini ve onların morallerini yüksek tutmak için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Sözer, huzurevine yapılan ziyaretlerin de yaşlıları sevindirdiğini kaydetti.

Bugün de polislerin kendilerini ziyaret ettiklerini dile getiren Sözer, "Yaşlılarımız TOMA'yı inceledi, aracın içine girdi. Bu durum yaşlılarımızın ilk kez tecrübe ettiği bir şeydi. Bu ziyaretten dolayı gerçekten çok mutlu olduk." dedi.

Sözer, ziyaretten dolayı Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Akça'ya teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.