Isparta

Sakin şehir Eğirdir EMİTT'te tanıtılacak

19:38 09 Ocak 2018
Sakin şehir Eğirdir EMİTT'te tanıtılacak

Türkiye'nin 12. sakin şehri olan Eğirdir'in , 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) tanıtımı yapılacak.

Eğirdir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Eğirdir Belediyesi, Isparta Valiliği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteği ile 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TUYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek EMİTT fuarında ilçenin tanıtımını yapacak.

Eğirdir Belediyesi, BAKA tarafından kurulacak stantta, Güneykent Belediyesi, Keçiborlu Kaymakamlığı, Bizim Eğirdir Platformu, Şarkikaraağaç Kızıldağ Mavi Sedir Otel, Barida Otel ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Isparta'nın tanıtımını yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, belediye olarak fuarda bastırılan yazılı ve görsel materyallerin yanında, elma, elma suyu, elma cipsi, elmalı kekler, elma reçeli gibi ürünlerle ilçenin tanıtımına katkıda bulunacağını belirtti.

İstanbul'da bulunan Ispartalı ve Eğirdirli vatandaşları fuardaki stantlara davet eden Şengöl, "İlçemizin turizm, tarih, kültürel ve ekonomik değerlerinin tüm dünyaya tanıtılması amacıyla 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak EMITT Fuarı'na katılacağız. Desteklerinden dolayı BAKA'ya ve Isparta Valimize teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.