Isparta

Zeytin Dalı Harekatı

13:45 22 Ocak 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için Isparta'da sabah namazında Fetih suresi okundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ulu Cami'de sabah namazı öncesi Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve vatandaşlarla birlikte askerler için Fetih suresi okunarak, dualar edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Günaydın, şanlı Türk ordusunun ülkenin ve milletin geleceğine yönelik tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı başlattığı operasyonda, dualarla kahraman Türk ordusunun yanında olmak için Ulu Cami'de buluştuklarını belirtti.

Günaydın, "Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dualarımız şanlı ordumuzla beraber, Allah onları muzaffer kılsın. Hafta içi bütün camilerimizde Fetih suresi okunacak iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızı camilerimize bekliyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.