Isparta

Seçim kampanyasının finalini bisiklet turuyla yaptılar

16:48 23 Haziran 2018
Seçim kampanyasının finalini bisiklet turuyla yaptılar

AK Parti Isparta Gençlik Kolları tarafından "Yeni Türkiye Yolunda Bisikletlerimizi Devam İçin Sürelim" etkinliği düzenlendi.

Kaymakkapı Meydanı'nda başlayan ve Isparta Atlı Spor Kulübü binicilerinin de katıldığı bisiklet konvoyu renkli görüntülere sahne oldu.

Yaklaşık bir saat süren ve kentin değişik yerlerinde devam eden etkinlik Kaymakkapı Meydanı'nda sona erdi.

AK Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 aydır yaptıkları seçim kampanyasının finalini bisiklet turuyla yaptıklarını söyledi.

24 Haziran seçimlerinin ülkeye, vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunan Ünlü, "Yarın sakin, dingin, herkesin birbirini anlayış içerisinde geçireceği bir seçim geçiririz. AK Parti gençlik kolları, Isparta ve Türkiye olarak elimizden geleni yaptık. Rabbim inşallah bu kadar emeği mahçup etmez. Milletimize ve vatanımıza güveniyoruz. Milletimizin kararı istikrarın yanında olacaktır. İnşallah yarın hep beraber yeniden güçlü bir Türkiye'ye devam ederiz." diye konuştu.

Etkinliğe, AK Parti Isparta milletvekili adayları Recep Özel, Ayşe Nur Akbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.