Isparta

Ot temizlemek isterken canından oldu!

07:40 15 Ekim 2019 3 Yorum Var
Ot temizlemek isterken canından oldu!

Isparta’nın Gelendost ilçesinde, bahçe evinde otları yakarak temizlemek isteyen 73 yaşındaki adam, söndürmek istediği yangında kıyafetlerinin tutuşması sonucu yanarak can verdi.

Olay, önceki gün Gelendost ilçesine bağlı Avşar köyünde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 73 yaşındaki Yaşar Küçükbozbey bahçe evinde otları temizlemek için bir araya toplayarak ateşe verdi. Kuru otları tutuşturan alevler bir anda etrafa yayılarak, erik bahçesine sıçradı.

Bu sırada ateşi söndürmek isteyen Yaşar Küçükbozbey, elbiselerine sıçrayan alevlerin etrafını sarmasıyla yanarak feci şekilde can verdi. Talihsiz adamın vücudunun büyük bölümünün yandığı belirtildi.

Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, gerekli incelemelerin ardından yanan adamın cenazesini otopsi için hastaneye sevk etti. Yapılan yüzeysel otopsi sonucunda cenaze dün yakınlarına teslim edildikten sonra Avşar köyünde toprağa verildi.
 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • engin kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ay içinde ot yakarken ölen 3.şahıs.kuru ot yakmak nedir hemde yananlar hep ihtiyar hayret ki hayret..geçen bir yaşı kadında ot yakarken yanarak öldü.yine yaşlı bir adam ot yakarken tellere sarılınca kendini kurtaramadan yandı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ayşe DENİZLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakmaktan vazgeçsinler artık öğrensinler o kuru otların taprağa faydalı maddelere dönüştüğünü öğrensinler . öğrenmek istemeyenlerede ders olsun . sadece otlar değil ne kadar çok canlı türüne zarar veriyo bu zararlılar.Bu örnekler çoğalmaya başladı. İnşaAllah başka zararlılara ( ot yakıcılara) örnek olurda bi daha ot çöp yakmazlar inşaAllah. Zaten sadece otlar yanmıyorki yanan alanda ekolojik dengesi sağlamakla görevli börtü böcek ve mikroorganizmalarda yanıyor. İnşaAllah ders almaları temennisiyle...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ÖMER 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşlerim, bu tarlada ot, anız yakma işinden vazgeçin, bir sürü canlı yanıyor, sonunda da kendiniz çünkü insan ettiğini çekmeden ölmezmiş, Sivas'ta daha önce de anız yakan biri 5 yaşındaydı herhalde torunu yaktı, Allah razı gelmiyor canlıları yakmanıza kendinize gelin, daha kaç kişiyi duyduk kendini veya akrabalarını yakarak öldürdüklerini.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.