Isparta

Düğün çıkışı yolda yürürken öldürüldü

16:18 24 Kasım 2019 4 Yorum Var
Düğün çıkışı yolda yürürken öldürüldü

Isparta'da, düğün çıkışı yolda yürürken, madde bağımlısı olduğu iddia edilen grupla tartışan Mehmet Özçelik, bıçaklanarak, öldürüldü.

Olay, dün gece, İstanbul Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Isparta'da yakınının düğününe katılan Mehmet Özçelik, çıkışta arkadaşları Halil C. ve Azim A. ile yolda yürümeye başladı. 3 arkadaş, madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerle karşılaştı. Taraflar arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Bir anda kalabalıklaşan gruptakiler, Mehmet Özçelik ve arkadaşlarına saldırdı. Çıkan arbedede Mehmet Özçelik bıçaklanarak yaralanırken, arkadaşları da dövüldü. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye götürülen Mehmet Özçelik, kurtarılamadı. Polis, kavgaya karışanları tespit etmek için soruşturma başlattı. Mehmet Özçelik'in, Antalya'nın Manavgat ilçesinde oturduğu, düğün için Isparta'ya gittiği belirtildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Hüzün 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmedikçe çok zor bu olayların arkası gelmeyecek yazık olmuş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu idamı çıkarmadınız ya yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Memleketini seven 4 yıl önce Şikayet Et
    Memlekete yurunmez oldu , asilmasi gerekiyor bunu yapanin
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bu ne rezillik madde bağimlısı öldür kaç bunlara kasten adam öldürmenin cezası ağır olmalı bir daha çıkamamalı yazık olmuş geri gelirmi bir can
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.