İstanbul

TBF Yönetim Kurulu kararları

20:53 30 Kasım 2015
TBF Yönetim Kurulu kararları

KBSL takımlarından Beşiktaş, Samsun Canik Belediyespor ve Orduspor'a transfer yasağı getirildi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) 3 ekibe transfer yasağı getirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, "Sporcuları ile yapmış oldukları sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmeyen Beşiktaş, Samsun Canik Belediyespor ve Orduspor'a transfer yasağı getirilmiştir" denildi.

Ayrıca, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi müsabakalarında, yönergelerde belirtilen kadro yapısına uygun statüde sözleşmeli sporcu ile çıkmayan takımlardan, geçerli mazereti bulunmayanların hükmen mağlup ilan edileceği ve tüm takımların bu konuda uyarılmasına karar verildiği paylaşıldı.

Öte yandan, Spor Toto Basketbol Ligi All-Star organizasyonunun 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde İzmir’de, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarını yer alacağı Türkiye Kupası Finalleri'nin 17-21 Şubat 2016 tarihlerinde Bursa’da ve Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinin mücadele edeceği Federasyon Kupası Final Grubu maçlarının ise 6-10 Ocak 2016 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenmesine karar verildiği aktarıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.