İstanbul

Maçın ardından

23:02 30 Kasım 2015
Maçın ardından

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'nin son golünü atan Fernandao, kendisine ihtiyaç duyulan her zaman hazır olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın 70. dakikasında Van Persie'nin yerine oyuna giren ve yine golünü atan Brezilyalı oyuncu, müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Ben hocamın kararlarına her zaman saygı duyuyorum. O, takım için belli kararlar alıyor ve ben de bunu anlıyorum. Saygı duyuyorum ve çalışmaya devam ediyorum. Takımım bana ihtiyaç duyduğunda, her zaman hazır olmak durumundayım. Oyuna girdiğim anda Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçeli oyuncu Bruno Alves de başarılı bir karşılaşma çıkardıklarını vurgulayarak, "Önemli bir galibiyetle sahadan ayrıldık. İki gol attık ve gol yemedik. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli takımın son dönemde fiziki yetersizlik üzerinden eleştirildiğinin ancak son maçlarda bu durumun tersine döndüğünün aktarılması üzerine Portekizli oyuncu, "Her şeyin bir zamanı vardır. Taşlar yerine zamanla oturur. Bizler yeni bir takımız. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı artık daha iyi uygulamaya başladık. Şu an oyuncular da iyi durumda. Bizim yapmamız gereken, kalitemize ve yeteneklerimize inanmak. Hala geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Sezon sonuna kadar güçlü bir şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 

- Mbia: "Zor bir maç olacağını bekliyorduk"

 

Trabzonsporlu oyuncu Stephane Mbia ise sahada 1 kişi eksik kalmalarının ardından oyuna tutunmakta büyük zorluk yaşadıklarını anlatarak, "Zor bir  maç olacağını bekliyorduk. Zaman zaman iyi şeyler yaptığımızı da söyleyebiliriz. Bunları devam ettirirsek, kendi geleceğimiz için olumlu olacaktır. Bugün maalesef 1 kişi eksik kalmamızın çok etkisi oldu. Çok fazla net fırsat yakalayamadık. Umut ediyorum ki bir sonraki maçta daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.